Κρήτη

Ηράκλειο

Ορκίστηκαν ενώπιον του Λαμπρινού οι έξι νέοι μόνιμοι υπάλληλοι

υπάλληλοι

Ορκίστηκαν σήμερα ενώπιον του Δημάρχου Ηρακλείου κ. Βασίλη Λαμπρινού έξι νέοι μόνιμοι υπάλληλοι επιτυχόντες του διαγωνισμού του ΑΣΕΠ στην προκήρυξη του έτους 2008 για την κάλυψη θέσεων του Δημοτικού Οργανισμού Κέντρων Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΔΟΚΑΠΗ).

Πρόκειται για δύο Κοινωνικούς λειτουργούς, δύο φυσιοθεραπευτές, μία εργοθεραπεύτρια και μία λογίστρια οι διορισμοί των οποίων εγκρίθηκαν με απόφαση κατανομής Υπουργείου Εσωτερικών που αφορά το Δήμο Ηρακλείου για το 2016.

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου ευχήθηκε στις νέες υπαλλήλους καλή σταδιοδρομία.

Μέσα στο επόμενο διάστημα μέχρι και τις αρχές του 2017 θα ακολουθήσουν και άλλες μονιμοποιήσεις επιτυχόντων του ΑΣΕΠ που Θα αφορούν ειδικότητες σε πολλές διαφορετικές Διευθύνσεις του Δήμου Ηρακλείου.

Κρήτη

Κρήτη - κορωνοϊός: 75 νέα κρούσματα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ

κορωνοιος κρουσματα

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 2.461 νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες, εκ των οποίων 4 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Στην Κρήτη, το τελευταίο 24ωρο εντοπίστηκαν 75 νέα κρούσματα και συγκεκριμένα: 46 στο Ηράκλειο, 21 στα Χανιά, 6 στο Ρέθυμνο και 2 στο Λασίθι.

Δείτε την ημερήσια έκθεση του ΕΟΔΥ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέα ΚΥΑ: Έτσι θα ανοίξουν σχολεία, βρεφονηπιακοί σταθμοί, αθλητισμός και κολυμβητήρια

Πέθανε ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρος Κατσανέβας

Κρήτη - κορωνοϊός: Κάνουν χιλιόμετρα γονείς κι εκπαιδευτικοί για το self test!