Skip to main content
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Χαρίτσης: Στοχεύουμε στην ανατροπή του κλίματος αποεπένδυσης

αλέξης χαρίτσης
 clock 12:59 | 13/11/2016
writer icon newsroom ekriti.gr

Με νέα χρηματοοικονομικά εργαλεία για τις επιχειρήσεις, με τη βέλτιστη αξιοποίηση των διαθέσιμων πόρων, ώστε αυτοί να έχουν, μέσω της μόχλευσης, πολλαπλασιαστικά αποτελέσματα για την ελληνική οικονομία και με θεσμικές παρεμβάσεις, η ηγεσία του υπουργείου Οικονομίας στοχεύει στην ανατροπή του κλίματος αποεπένδυσης, δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξης Χαρίτσης, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Επιδίωξη, λέει ο ίδιος, είναι τόσο η προσέλκυση στρατηγικών επενδύσεων όσο και η σύσταση και ανάπτυξη δυναμικών και καινοτόμων μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

«Στοχεύουμε σε επενδύσεις, δημόσιες και ιδιωτικές που θα είναι βιώσιμες οικονομικά και περιβαλλοντικά, και θα δημιουργούν ποιοτικές θέσεις εργασίας» ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός.
 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis