Skip to main content
ΚΡΗΤΗ

Ηράκλειο: Βλάβη στο δίκτυο οπτικών ινών προκαλεί πρόβλημα στην επικοινωνία με την Υπηρεσία Καθαριότητας

λοτζια
 clock 09:34 | 05/11/2026
writer icon newsroom ekriti.gr
Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Χωρίς επικοινωνία (τηλέφωνο και internet) παραμένει η Υπηρεσία Καθαριότητας και το Αμαξοστάσιο του Δήμου Ηρακλείου στη Νέα Αλικαρνασσό, εξαιτίας βλάβης που προκλήθηκε στο δίκτυο οπτικών ινών της περιοχής.

Ο αρμόδιος πάροχος είναι ενήμερος για τη βλάβη και αναμένεται η αποκατάσταση της. Μέχρι τότε, οι δημότες που επιθυμούν να επικοινωνήσουν με την Υπηρεσία Καθαριότητας μπορούν να στέλνουν τα μηνύματά τους στο mail: [email protected].

Υπενθυμίζεται ότι για την αποκομιδή των ογκωδών αντικειμένων λειτουργεί κανονικά η τηλεφωνική γραμμή 6932345540 από Δευτέρα έως Παρασκευή, 09:00 έως 14:00.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρήτη: Σε σπονδυλική στήλη και πλευρά ο τραυματισμός του πυροσβέστη

ΟΣΔΕ: Στο Ηράκλειο οι μεγαλύτερες καθυστερήσεις στην υποβολή των δηλώσεων, λέει η ΑΑΔΕ

Κρήτη: Έψαχναν όλη νύχτα για αγνοούμενους μετανάστες - Ξεκινά η λειτουργία της δομής στους Αθανάτους

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis