Skip to main content
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ελπίζουμε σε συμφωνία ως το Πάσχα, λέει το γερμανικό ΥΠΟΙΚ

κομισιον
 clock 16:19 | 18/04/2016
writer icon newsroom ekriti.gr

Η γερμανική κυβέρνηση ελπίζει ότι η αξιολόγηση του τρίτου προγράμματος θα ολοκληρωθεί ως το Πάσχα.

Αυτό επανέλαβε σήμερα η εκπρόσωπος του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε Φριντερίκε Φον Τίσενχάουζεν και τόνισε ότι το Βερολίνο εξακολουθεί να θεωρεί απαραίτητη τη συμμετοχή του ΔΝΤ στο πρόγραμμα.

«Και από εδώ, πάντα έχει τονιστεί ότι ελπίζουμε ότι θα υπάρξει μια συμφωνία στην τρέχουσα διαδικασία αξιολόγησης ως το ελληνικό Πάσχα, στις αρχές Μαΐου και σε αυτό δεν έχει αλλάξει τίποτα», δήλωσε η κ. Φον Τισενχάουζεν, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το αν η ολοκλήρωση της αξιολόγησης παραμένει ρεαλιστικό να ολοκληρωθεί ως τις 22 Απριλίου.

Σε ό,τι αφορά τη θέση της γερμανικής κυβέρνησης για την συμμετοχή του ΔΝΤ, επανέλαβε ότι «για μας εξακολουθεί η συμμετοχή του ΔΝΤ στο τρέχον τρίτο πρόγραμμα για την Ελλάδα να είναι απαραίτητη» και προσέθεσε: «Και τα άλλα θέματα έχουν επαναληφθεί εδώ τόσες φορές ώστε δεν βλέπω τώρα λόγο να τα εξηγήσω και πάλι. Είναι όλα γνωστά».

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis