Skip to main content
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
"Η Ελλάδα πρέπει να εφαρμόσει τις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις"
langkarnt.jpg
 clock 13:54 | 16/03/2015
writer icon newsroom ekriti.gr

«Η Ελλάδα πρέπει να εφαρμόσει τις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις», δήλωσε σήμερα Δευτέρα η διευθύνουσα σύμβουλος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ από το Νέο Δελχί.

Στα πλαίσια ερωταπαντήσεων που είχε με σπουδαστές στο Νέο Δελχί η επικεφαλής του ΔΝΤ αναφέρθηκε στην Ελλάδα, δίνοντας βάρος στην ανάγκη ολοκλήρωσης του προγράμματος και ειδικά των μεταρρυθμίσεων.

Πάντως, η ίδια φάνηκε πιο ελαστική σε θέματα δημοσιονομικής πολιτικής, αναγνωρίζοντας το βάρος που έχουν επωμισθεί τα τελευταία χρόνια οι Έλληνες φορολογούμενοι.

«Ξέρω πόσο δύσκολα είναι ήδη τα πράγματα για τον ελληνικό πληθυσμό. Επίσης ξέρω ότι δεν μπορείς συνεχώς να δανείζεσαι για να χρηματοδοτείς το μέλλον σου», ανέφερε.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis