Skip to main content
ΚΡΗΤΗ

Ρέθυμνο: Διαμαρτύρονται για τα προβλήματα στην εκπαίδευση

Image
Ρέθυμνο: Διαμαρτύρονται για τα προβλήματα στην εκπαίδευση
 clock 15:45 | 09/10/2014
writer icon newsroom ekriti.gr

Επιστολή διαμαρτυρίας προς τον υπουργό Παιδείας Ανδρέα Λοβέρδο για τα προβλήματα της εκπαίδευσης στο Ρέθυμνο απέστειλε η Ένωση Γονέων Μαθητών.

Η επιστολή έχει ως εξής:

"Αξιότιμε Κύριε Υπουργέ,

Η Ένωση Γονέων Μαθητών του Δήμου Ρεθύμνου, κατόπιν συνάντησης ,η οποία έλαβε χώρα την Τετάρτη 07/10/2014,με τα Δ. Σ. των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που τελούν υπό κατάληψη, αντιπροσωπείες μαθητικών συμβουλίων, εκπαιδευτικούς, διευθυντές, τον Αντιδήμαρχο του Τμήματος Παιδείας και τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ρεθύμνου, συναποφάσισε και διεκδικεί  τα ακόλουθα:

  • Αναβάθμιση του Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού με την επανίδρυση  των γραφείων  ΣΕΠ σε Γυμνάσια, Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια.
  • Άμεση τοποθέτηση των εκπαιδευτικών όλων των βαθμίδων και ειδικοτήτων (συμπεριλαμβανομένων και ψυχολόγων) στα σχολεία, προκειμένου να εκμηδενιστούν οι ελλείψεις σε εκπαιδευτικό προσωπικό και να αντιμετωπίζονται άμεσα όσα προβλήματα προκύπτουν και χρήζουν ψυχολογικής υποστήριξης.
  • Τοποθέτηση σχολικών φυλάκων ,προκειμένου να προστατέψουμε τους μαθητές και να απομακρύνουμε τα ενδεχόμενο κλοπών και λοιπών βανδαλισμών.

Την επιστολή συνυπογράφουν :

ο Αντιδήμαρχος  του τμήματος Παιδείας  του Δήμου Ρεθύμνου, κ.Γεωργαλής Γιώργος

ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ρεθύμνου, κ.Ταξάκης Ανδρέας

η Ε.Λ.Μ.Ε. Ρεθύμνου

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis