Skip to main content
ΚΡΗΤΗ

"Βροχή" τα συγχαρητήρια στην Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας Κρήτης για το Συνέδριο

Image
penaa.jpg
 clock 18:00 | 18/10/2016
writer icon newsroom ekriti.gr

Καταιγισμό συγχαρητηρίων τις τελευταίες ημέρες δέχεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας Περιφέρειας Κρήτης, όχι μόνο από τις υπόλοιπες περιφερειακές ενώσεις Αξιωματικών ανά την Ελλάδα, αλλά και από τις διαφορετικές παρατάξεις - συνδυασμούς των Αξιωματικών κάθε περιφέρειας, για την άψογη διοργάνωση του 27ου Ετήσιου Τακτικού Συνεδρίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας που έγινε στο Ηράκλειο στις 14 και 15 Οκτωβρίου, ενώ πολυάριθμα είναι και τα μηνύματα μεμονωμένων Αξιωματικών, οι οποίοι στο σύνολό τους δηλώνουν την ευαρέσκειά τους τόσο για το υψηλό επίπεδο του συνεδρίου, όσο και για την φιλοξενία που επιφύλασσαν οι Κρητικοί Αξιωματικοί στους συναδέλφους τους που ήρθαν στη πόλη μας από κάθε άκρη της Ελλάδας, ως εκπρόσωποι των Αξιωματικών της περιοχής τους, για να συμμετέχουν στη κορυφαία αυτή ετήσια διοργάνωση της Ομοσπονδίας τους.  
 
Ενδεικτικά αναφέρουμε μηνύματα συγχαρητηρίων που έχουν αναρτηθεί στα social media  :

Από την Νέα Συνδικαλιστική Πρωτοβουλία Αξιωματικών – Ανθυπαστυνόμων (ΝΕ.Σ.Π.Α-Α)
“Οι αντιπρόσωποι της ΝΕ.Σ.Π.Α-Α θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε προσωπικά την Π.ΕΝ.Α.Α. για την καταλυτική συμβολή της στην διοργάνωση του 27ου Τακτικού Ετήσιου Συνεδρίου της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. στο Ηράκλειο Κρήτης.
Μέσα στον σκοτεινό λαβύρινθο των δυσμενών εξελίξεων αναζητήσαμε και βρήκαμε - θέλουμε να πιστεύουμε - τον μίτο της Αριάδνης, με την ελπίδα να μας οδηγήσει όσο πιο κοντά σε διεξόδους αξιοπρέπειας.
Η περηφάνια, η μαχητικότητα και η αποφασιστικότητα των συνδικαλιστών αστυνομικών της Κρήτης έδωσαν την πνοή εκείνη που τόσο ανάγκη είχε η Ομοσπονδία μας, ανανεώνοντας τον χαρακτήρα της !”

Από τον Πρόεδρο της Ένωση Αξιωματικών Νοτίου Αιγαίου Θέμη Καλαμάτα:
“Η Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας για το Νότιο Αιγαίο συγχαίρει ειλικρινά την Παγκρήτια Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας για το επιτυχημένο 27ο Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της ΠΟΑΞΙΑ και ευχαριστεί την Κρήτη ολόκληρη για την φιλοξενία !”

Από τον Πρόεδρο της Ένωση Αξιωματικών Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Δραγουδάκη Αναστάσιο :
Ευχαριστούμε για την Κρητική φιλοξενία !!

Από την Ανοικτή Κίνηση Δημοκρατών Αξιωματικών (Α.Κ.Ι.Δ.Α.) :
“Μία φράση μπορεί να χαρακτηρίσει τις εργασίες του 27ου Απολογιστικού Συνεδρίου της Π.Ο.ΑΞΙ.Α : «Νίκη της δημοκρατίας και της ενότητας». Το εν λόγω Συνέδριο , το οποίο έλαβε χώρα την 14 και 15 Οκτωβρίου στο Ηράκλειο Κρήτης και έτυχε της άριστης φιλοξενίας της Παγκρήτιας Ένωσης Αξιωματικών, διακρίθηκε για τον πλουραλισμό απόψεων και την γόνιμη αντιπαράθεση. Με χαρά μας διαπιστώσαμε ότι οι παρατηρήσεις μας για τον τρόπο διεξαγωγής των εργασιών των προηγούμενων συνεδρίων υλοποιήθηκαν στο μεγαλύτερο μέρος τους.” 

Σχόλιο από Αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ.
“Και κάπως έτσι πέρασε στην ιστορία το 27ο πανελλήνιο Συνέδριο της ΠΟΑΞΙΑ στο Ηράκλειο Κρήτης . Απο την πλευρά μου θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στην Παγκρήτια Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας για την άρτια διοργάνωση . Οι εργασίες του συνεδρίου ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στους συνεδρους. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Στέλιο Καρακουδη για την Αβραμιαια φιλοξενία. Εύχομαι και εις άλλα με υγεία!!!!”

Την άψογη οργάνωση αναγνώρισε και ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας κ. Κατσιαμάκας Ιωάννης, ο οποίος σε επιστολή που απέστειλε προς όλους τους συμμετέχοντες συνέδρους αναφέρει :
”Το 27ο συνέδριο της Ομοσπονδίας μας ανήκει πλέον στην Ιστορία και πιστεύω ότι θα καταγραφεί ως ένα από τα πιο επιτυχημένα, τόσο από πλευράς διοργάνωσης όσο και από το υψηλό επίπεδο της συμμετοχής και του προβληματισμού που εκφράσθηκε, του γόνιμου διαλόγου που αναπτύχθηκε μέσα σε πνεύμα ενότητας, ομοψυχίας και κατανόησης της διαφορετικότητας των προσεγγίσεων που ακούστηκαν για τα καυτά θέματα που μας απασχολούν.
Έτσι εμπεδώνεται άλλωστε η συνεργασία και παγιώνεται η δυναμική του αγώνα όταν έχουμε μπροστά τόσα πολλά ανοικτά μέτωπα και δυσεπίλυτα προβλήματα.”

Θα πρέπει να σημειωθεί ακόμη ότι δεν έλειψαν και τα ευμενή σχόλια από τις τοπικές συνδικαλιστικές ενώσεις του νησιού που συμμετείχαν στις εργασίες του συνεδρίου, όπως αυτό της Προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Χανίων κ. Ξενικάκη Μαρία, η οποία αφού ανέβασε φωτογραφίες από το συνέδριο αναφέρει χαρακτηριστικά :
“Φωτογραφίες απ το Συνέδριο της ΠΟΑΞΙΑ στο Ηράκλειο, που από πλευράς τουλάχιστον διοργάνωσης, ήταν άψογο και αυτό οφείλεται στην Παγκρήτια Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας, καθώς και φωτογραφίες κατά την ομιλία του Προέδρου της Ομοσπονδίας μας και του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ.”
 
Οι οικοδεσπότες Κρητικοί Αξιωματικοί πέρα από τα υψηλά στάνταρ που έθεσαν για τη διεξαγωγή του ετήσιου συνεδρίου, φαίνεται από τα σχόλια ότι υποδέχτηκαν με το καλύτερο δυνατό τρόπο τους συναδέλφους τους, προσφέροντας φιλοξενία αντάξιας της κρητικής μας παράδοσης και κουλτούρας. Χαρακτηριστικά είναι και εδώ τα λόγια του προέδρου της ΠΟΑΞΙΑ κ. Γιάννη Κατσιαμάκα, ο οποίος ξεκαθάρισε πως για τους επόμενους ο πήχυς έχει μπει πολύ ψηλά, και θα δυσκολευτούν να προσφέρουν τέτοια φιλοξενία, ενώ παράλληλα έδωσε συγχαρητήρια σε όσους δούλεψαν.

ποαξια

ποαξια, by gpapadakis

Επίδειξη στα ήθη, τα έθιμα και την παράδοση της Κρήτης, έγινε σε δείπνο που προσφέρθηκε από την Ένωση Αξιωματικών Κρήτης σε κέντρο διασκέδασης του Νομού, όπου οι φιλοξενούμενοι απόλαυσαν το παραδοσιακό αντικριστό, κρητική μουσική και παραδοσιακούς χορούς, ενώ στη πολιτική και φυσική ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας που έδωσε το παρόν δόθηκαν λευκά κρητικιά σαρίκια.    

ποαξια

ποαξια, by gpapadakis

 Χαρακτηριστικό είναι το στιγμιότυπο από τη βραδιά, με τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Τσουβάλα, τον Γενικό Επιθεωρητή Βορείου Ελλάδας Αντιστράτηγο Μιχάλη Καραμαλάκη, τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης Υποστράτηγο Ανδρέα Δασκαλάκη, τον πρόεδρο της Ένωσης Αξιωματικών Κρήτης και Οργανωτικό Γραμματέα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας Στέλιο Καρακούδη και τον Γενικό Γραμματέα της Ένωσης Αξιωματικών Κρήτης Πέτρο Ζερβάκη. 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis