Skip to main content
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επιστροφή στις νίκες για τον ΟΦΗ, 4-0 την Επισκοπή

Image
ofh.jpg
 clock 16:51 | 08/11/2015
writer icon newsroom ekriti.gr

Ο ΟΦΗ επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας με 4-0 στο γήπεδο Θόδωρος Βαρδινογιάννης της Επισκοπής με 3-0.Η ομάδα του Ηρακλείου καθάρισε το ματς από το πρώτο ημίχρονο όταν προηγήθηκε με 3-0 με δυο γκολ του Περογαμβράκη(8',41') και ένα του  Σαχινίδη(44').Στο β μέρος έπεσε ο ρυθμός αλλά ο ΟΦΗ πέτυχε ακόμη ένα γκολ με τον Σαχινίδη στο 87.Οι σκόρερ του ΟΦΗ ήταν οι κορυφαίοι της αναμέτρησης.
Η αρχή, λοιπόν, έγινε στο 8', όταν ο Σαχινίδης έκανε τη γυριστή κεφαλιά μετά από κόρνερ του Πόποβιτς, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι κι εν συνεχεία ο Περογαμβράκης με νέα κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Στο 41' ο Σαχινίδης σημείωσε το 2-0 με πλασέ σε κενή εστία και μετά από ασίστ του Μπολάκη, ενώ στο 44ο λεπτό ο Περογαμβράκης με ωραία ατομική ενέργεια και πλασέ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο ματς και τρίτο για την ομάδα του.

Στην επανάληψη, η Επισκοπή άγγιξε το 3-1, αλλά ο Κασμερίδης στο 47' έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ το δυνατό σουτ του Γούλα στο δεύτερο δοκάρι, ενώ η άνετη επικράτηση του ΟΦΗ ολοκληρώθηκε στο 87'.

Σε εκείνο το χρονικό σημείο ο Περογαμβράκης γύρισε από αριστερά την μπάλα στον Σαχινίδη, ο οποίος έκανε στο πρώτο δοκάρι το πλασέ στην κίνηση, διπλασίασε με τη σειρά του τα προσωπικά του τέρματα και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

ΟΦΗ (Νίκος Γκουλής): Κασμερίδης, Μπολάκης, Βιγιαφάνε (81' Δαμιανάκης), Κώτσιος, Ραπτάκης, Γκούμας, Περογαμβράκης, Φραγκουλάκης, Πόποβιτς (24' λ.τ. Κοιλιάρας), Σαχινίδης, Φαμπίνιο (72' Φαζός).

EΠΙΣΚΟΠΗ (Τάκης Γκώνιας): Γεωργίου, Κρητικός, Αγτζίδης, Πάτας (75' Παπαδήμας), Μποτωνάκης, Σταυρόπουλος, Γούλας, Βελονάκης (58’ Βλαβιανός), Χαλκιαδάκης (58' Δελήμπασης), Ηλιόπουλος, Σπάσιτς.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis