Κρήτη

Κρητικά και άλλα

Θλίψη για τον θάνατο του Τάσου Πετράκη

θλίψη

Θλίψη στην τοπική κοινωνία της Ιεράπετρας έχει σκορπίσει ο θάνατος του Τάσου Πετράκη, ο οποίος μεταξύ άλλων είχε διατελέσει και πρόεδρος στην επιτροπή μελών του ΚΑΠΗ, συμβάλοντας στην ομαλή λειτουργία του.

Ο Πρόεδρος της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α Δήμου Ιεράπετρας Εμμανουήλ Μ. Γεωργαλάκης έγραψε το παρακάτω μήνυμα:

"Ο Αείμνηστος  ΤΑΣΟΣ  ΠΕΤΡΑΚΗΣ ήταν ένα αξιόλογος άνθρωπος, γεμάτος προθυμία και καλοσύνη και γιαυτό αξίζει να πούμε δυο λόγια σ' αυτή τη δύσκολη στιγμή.
Από το 2001 υπήρξε ενεργό μέλος και θερμός υποστηρικτής του Κ.Α.Π.Η. στο οποίο και προσέφερε τις υπηρεσίες του σε καθημερινή βάση  εθελοντικά και αφιλοκερδώς.
Ιδιαίτερα αγαπητός σε μέλη και προσωπικό, πάντα εξυπηρετικός, ακούραστος και πρόθυμος να βοηθήσει.
Διετέλεσε επί σειρά ετών πρόεδρος στην επιτροπή μελών του Κ.Α.Π.Η. και συνέβαλε με κάθε τρόπο στην καλή λειτουργία του.
Μία ξεχωριστή προσωπικότητα, δραστήριος, αγωνιστής, τον διέκρινε πάντα η ειλικρίνεια.
Εκ μέρους του Δ.Σ του  ΝΠΔΔ  ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α ΔΗΜΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ, και  εκ μέρους  του  ΚΑΠΗ  που  τόσο  αγάπησε και  στήριξε   εκφράζουμε τα βαθιά συλλυπητήρια όλων μας στην οικογένειά του.
Καλό ταξίδι….".
 

Κρήτη

Ο Γιάννης Κουράκης για την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας

κουρακης.jpg

Το δικό του μήνυμα για τη Γιορτή της Μητέρας στέλνει ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κρήτης, Γιάννης Κουράκης.

Στο μήνυμά του αναφέρει:

« Στο ιερό πρόσωπο της Μητέρας εκφράζουμε σήμερα τον απόλυτο σεβασμό και την ευγνωμοσύνη μας.

Γιατί Μητέρα, σημαίνει Ζωή, ανιδιοτελή προσφορά και Θυσία.

Απαιτείται, ο σεβασμός και η ειλικρινής αγάπη προς τη Μητέρα, να εκφράζεται και από την πολιτεία, με θεσμικές και νομοθετικές πρωτοβουλίες που θα κατοχυρώνουν την ανεκτίμητη κοινωνική παρουσία και προσφορά της.

Στην σημερινή περίοδο που διανύουμε, η ουσιαστική στήριξη της Άνεργης, της Εργαζόμενης και της Πολύτεκνης Μητέρας ,με παρεμβάσεις και δράσεις που θα ενισχύουν τη θέση και το ρόλο της, πρέπει να αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα.

 Ως Αυτοδιοίκηση θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε και να ενδυναμώνουμε κάθε προσπάθεια που θα στοχεύει στην  αναβάθμιση του ρόλου της μητέρας και θα διευκολύνει το έργο της.»

 

Διαβάστε επίσης:

Το Ηράκλειο αποκτά υπερυψωμένες και κόκκινες διαβάσεις πεζών (φωτογραφίες)

Ολόγυμνη γυναίκα περπατούσε σε κεντρικό δρόμο

Κρήτη: Θρήνος για τον Γιώργο...