Έφυγε από τη ζωή, μία από τις πιο γνωστές φυσιογνωμίες του Κερατόκαμπου, ο Νικήτας Κοκολάκης, σε ηλικία 96 ετών.
Ο Νικήτας Κοκολάκης σημάδεψε μία ολόκληρη εποχή στην περιοχή, με τη θρυλική ταβέρνα που φέρει το όνομά του, στον παραλιακό δρόμο, να γίνεται τόπος συνάντησης και κοινωνικών συναναστροφών, παλαιών και αγαπημένων εποχών αλλά και μέχρι σήμερα.
Ήταν παντρεμένος με την Μαρία Σπανάκη και απεκτησαν τρία παιδιά, τον Στέργιο, τον Δημήτρη και τον Γιώργο, αλλά και εγγόνια. Ο πρόωρος θάνατος της νύφης του, της αξέχαστης Αθανασίας Μανετάκη του κόστισε πολύ, τον σημάδεψε.
Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στον Ι. Ναό Αγίου Παντελεήμονος και Αγίου Νικήτα, στον Κερατόκαμπο, αύριο Σάββατο 3 Δεκεμβρίου.

Το ekriti απευθύνει θερμά συλλυπητήρια στην Μαρία Κοκολάκη για την απώλεια του παππού της.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η Τεράστια Λίθινη Σφαίρα που είναι σφηνωμένη σε Φαράγγι της Κρήτης
Κρήτη: Τα σκυλιά κατασπάραξαν τα πρόβατα - Καταγγελίες κτηνοτρόφων στο Ράδιο Κρήτη (φωτογραφίες)