Κρητικά και άλλα

"Καρφιά" Σισαμάκη για το επεισοδιακό, πρώτο Δημοτικό Συμβούλιο

ΣΙΣΑΜΑΚΗΣ_ΡΑΔΙΟ_ΚΡΗΤΗ.jpg

«Δεν χρειάζεται να πιάνουμε την τρίχα και να την κάνουμε χωρίστρα» δήλωσε μεταξύ άλλων στο Ράδιο Κρήτη και την εκπομπή της Ρένας Σημειαντωνάκη ο Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού Γιώργος Σισαμάκης, καταδεικνύοντας τις παθογένειες του πρώτου Δημοτικού Συμβουλίου.

«Τα πάντα θα προκαλούν αντιδράσεις μέσα στο Δημοτικού Συμβούλιο από δω και πέρα, τουλάχιστον μέχρι να κλείσουν οι πληγές των εκλογών» τόνισε ο Αντιδήμαρχος, υποστηρίζοντας πως στο προχθεσινό συμβούλιο που κράτησε σχεδόν επτά ώρες, έγινε μια απίστευτη προσπάθεια πλειοδοσίας για το ποιος είναι καλύτερος ή περισσότερο ευαίσθητος.

«Πρέπει να μπει ένας κανονισμός στο Δημοτικό Συμβούλιο και να καθοριστούν όροι ώστε να μην συνεδριάζουμε 8 ή 10 ώρες φθάνοντας σε ένα σημείο να χάνουμε την ουσία» ανέφερε χαρακτηριστικά, υποστηρίζοντας πως κάποιες παρεμβάσεις, εφόσον δεν βοηθούν στην εξέλιξη της διαδικασίας ή δεν έχουν ουσία, θα ήταν ίσως προτιμότερο να μην γίνονται.

Σε σχέση με την καταψήφιση της πρότασης για την «Έξυπνη πόλη» ο κ. Σισαμάκης αναφέρε πως όλοι κρίνονται για τις αποφάσεις τους, διευκρινίζοντας πως αν τελικά χαθούν κονδύλια ύψους άνω των 200 χιλιάδων ευρώ, κάποιοι θα πρέπει να αναλάβουν την πολιτική ευθύνη της ψήφου τους. «Η παράταξη Κουράκη δεν καταψήφισε ποτέ ευρωπαϊκό πρόγραμμα κι αυτό έδειξε μια τάση» ανέφερε ο κ. Σισαμάκης υποστηρίζοντας πως ο καθένας έχει μεν το δικαίωμα της ψήφου, ωστόσο έχει ιδιαίτερη σημασία και η αξιακή προσέγγιση.

«Καθένας μέσα στο Συμβούλιο κάνει τις στρατηγικές του. Πρόταση μου θα ήταν όμως, οι όποιες στρατηγικές να λαμβάνουν υπόψη τους το καλό της πόλης και τα θέλω της κοινωνίας» τόνισε ο Αντιδήμαρχος.
 

Gossip - LifeStyle

Γκλέτσος: «Φοβάμαι για τα παιδιά… Στα 55 εντάξει, τα φάγαμε τα ψωμιά μας»

gkletsos-new-1280x720.jpg

Ο Αποστολος Γκλέτσος  παραχώρησε συνέντευξη στο Λοιπόν και αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε. 

"Ναι, έπαθα κάτι σαν κρύωμα, αλλά την “έβγαλα καθαρή”. Ένα κρύωμα που κάπως πρέπει να το χαρακτηρίσουν οι γιατροί, τι να πουν; Κρύωμα; Είπαν: “Λοίμωξη του αναπνευστικού”, ήταν τα λόγια του.

Πώς αντιμετωπίζει ο Απόστολος Γκλέτσος όλη αυτή τη κατάσταση  με τον κορωνοϊό; Έχεις δεν έχεις παιδί. Άμα είσαι 55 χρονών…εντάξει, “τα φάγαμε τα ψωμιά μας”…έχουμε ζήσει, δεν βάζουμε πρώτα τον εαυτό μας, αλλά άμα έχεις και παιδί…

Διαβάστε επίσης Γιος ποιας διάσημης ηθοποιού ζει με τον πατέρα του από τα 13 του