Κρητικά και άλλα

Ηράκλειο: Ικανοποίηση για την τοποθέτηση του Μύρωνα Μιχαηλίδη στο Π.Σ.Κ

07b41-pskh.jpg

Η Ηράκλεια Πρωτοβουλία, σε ανακοίνωσή της,εκφράζει την ικανοποίησή της για την επιλογή του κ. Μύρωνα Μιχαηλίδη για τη θέση του Καλλιτεχνικού Διευθυντή του Πολιτιστικού Κέντρου, αρχικά με σύμβαση ολίγων μηνών.

Η παράταξή,αναφέρεται, συμμετείχε στη διαβούλευση για τη λειτουργία του Πολιτιστικού Κέντρου με αναλυτική πρόταση, στην οποία αναφέρονται μεταξύ άλλων και τα εξής: 
«Η επιτυχής λειτουργία του Πολιτιστικού Κέντρου θα κριθεί, σε μεγάλο βαθμό, από την επιλογή του Καλλιτεχνικού Διευθυντή. Υπάρχει ένας σπουδαίος Ηρακλειώτης με περγαμηνές από την θητεία του σε γερμανικά λυρικά θέατρα, την Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης και την Εθνική Λυρική Σκηνή, ο οποίος αγαπά την γενέτειρά του και έχει δώσει ήδη πολύτιμες συμβουλές στην προηγούμενη και την σημερινή δημοτική αρχή. Πρόκειται για τον Μύρωνα Μιχαηλίδη. Θα είναι ευχής έργον να είναι αυτός ο πρώτος Καλλιτεχνικός Διευθυντής.»
Χαιρόμαστε καταλήγει η ανακοίνωση, που φαίνεται να υπάρχει ευρεία συναίνεση στην επιλογή του κ. Μιχαηλίδη και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο, που αναλαμβάνει.