Κρητικά και άλλα

Η συγγραφέας Βικτόρια Χίσλοπ στο Ράδιο Κρήτη

βικτόρια χίσλοπ

Συνέντευξη στο Ράδιο Κρήτη και στη Ρένα Σημειαντωνάκη θα παραχωρήσει η γνωστή συγγραφέας του best seller "Το Νησί", Βικτόρια Χίσλοπ, την Πέμπτη 31/10, στις 12.00 το μεσημέρι.

Η πολυβραβευμένη Αγγλίδα συγγραφέας, που έκανε γνωστή τη Σπιναλόγκα σε κάθε γωνιά του πλανήτη, θα μιλήσει στο Ράδιο Κρήτη, με αφορμή την παρουσίαση του νέου της βιβλίου στο Ηράκλειο, με τίτλο "Όσοι αγαπιούνται". 

Συντονιστείτε!

Κρήτη

Μ. Δερμιτζάκης στο Ράδιο Κρήτη: Ναι, μπορεί να μεταδοθεί ο κορωνοϊός με τη Θεία Κοινωνία

μανώλης δερμιτζάκης

Την ανάγκη να λειτουργήσει στη χώρα μας ένα κοινό σχέδιο για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού, εξέφρασε μιλώντας στο Ράδιο Κρήτη ο καθηγητής Γενετικής του Πανεπιστημίου της Γενεύης Μανώλης Δερμιτζάκης. Ο κ. Δερμιτζάκης εντόπισε δυσκολίες στη εφαρμογή σχεδίου επειδή υπάρχει διγλωσσία, καθώς οι κοινωνικοί φορείς δεν συμφωνούν και εκφράζουν αντιδράσεις κάθε φορά που προκύπτουν νέα μέτρα, προκειμένου να αποφευχθεί η διασπορά του κορωνοϊού.

Αναφερόμενος στην Εκκλησία είπε ότι θα έπρεπε ως ένας σημαντικός στην ελληνική κοινωνία κοινωνικός φορέας να φροντίσει από μόνη της να ενημερώσει για τους κινδύνους που ενέχονται από την Θεία Ευχαριστία. "Δεν έχει σχέση με την πίστη, μιλάμε για φυσικό κόσμο. Ναι μπορεί να γίνει μετάδοση με την θεία κοινωνία". Η Εκκλησία πρέπει να βρει τον τρόπο να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες", τόνισε ο κ. Δερμιτζάκης.

Ακούστε τη συνέντευξη του καθηγητή Μανώλη Δερμιτζάκη στο Ράδιο Κρήτη: