Κρήτη

Βραβεύουν τους μαθητές από την Κρήτη που διακρίθηκαν στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Χημείας

χημεία

Η Δ.Ε του Περιφερειακού τμήματος Κρήτης της Ένωσης Ελλήνων Χημικών συγχαίρει τους 13 μαθητές της Γ΄ Λυκείου από τα Λύκεια της Κρήτης, που διακρίθηκαν  στον 31ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Χημείας που έγινε στις 18 Μαρτίου . 

Δίνει ιδιαίτερα...  συγχαρητήρια,  στους μαθητές και μαθήτριες  Φουκαράκη Ιωάννη, Στεφανάκη Μαρία του 8ου ΓΕΛ Ηρακλείου και  Συριγωνάκη Αλέξανδρο του 1ου ΓΕΛ Ηρακλείου γιατί συγκαταλέγονται στους 12 μαθητές της Γ τάξης πανελλαδικά με την μεγαλύτερη βαθμολογία.

Οι μαθητές που διακρίθηκαν:

ΦΟΥΚΑΡΑΚΗΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ

8ο ΓΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
85,0

ΣΤΕΦΑΝΑΚΗ
ΜΑΡΙΑ

8ο ΓΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
84,5

ΣΥΡΙΓΩΝΑΚΗΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

1ο ΓΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
83

ΧΑΜΗΛΑΚΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ

ΓΕΛ ΣΗΤΕΙΑΣ
78,0

ΤΖΑΝΑΚΑΚΗΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

8ο ΓΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
77,0

ΔΙΓΑΛΑΚΗ
ΚΟΡΙΝΑ

4o ΓΕΛ ΧΑΝΙΩΝ
72,0

ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΡΗΣ-ΙΩΑΝΝΗΣ

ΠΠ ΓΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
71,0

ΜΑΣΤΟΡΑΚΗΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ

8ο ΓΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
70,5

ΨΑΡΟΥΛΑΚΗ
ΔΑΝΑΗ

8ο ΓΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
70,5

ΤΟΥΜΠΕ
ΗΛΙΑΣ

8ο ΓΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
69

ΚΙΚΕΡΑΚΗΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
63,5

ΓΙΔΑΡΑΚΟΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ

ΓΕΛ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ
62,5

ΜΠΑΜΙΕΔΑΚΗΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ

8ο ΓΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
60,5

Η Δ.Ε του Περιφερειακού τμήματος Κρήτης της Ένωσης Ελλήνων Χημικών θα βραβεύσει τους πρωτεύσαντες μαθητές από την Κρήτη στο 31ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Χημείας, σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο στο Ηράκλειο .
 
 

Κρήτη

Λασίθι

Κρήτη: Με εισαγγελική εντολή σε δομή, παιδάκι 2,5 ετών - Αφαιρέθηκε η επιμέλεια από τους γονείς

παιδάκι

Στην Παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου μεταφέρθηκε την Παρασκευή, με Εισαγγελική εντολή, παιδάκι 2,5 ετών από την Ιεράπετρα.

Σύμφωνα με την "Ανατολή", η εντολή του Εισαγγελέα δόθηκε λόγω παραμέλησης από το οικογενειακό του περιβάλλον, με την επιμέλεια να αφαιρείται προσωρινά από τους γονείς του και να δίδεται σε κοινωνική δομή-ίδρυμα του Ηρακλείου.

Το μικρό, ηλικίας 6 μηνών, αδελφάκι του εν λόγω παιδιού, ήδη βρίσκεται στην ίδια δομή, αφού προ ημερών αυτό είχε μείνει για πολλές ώρες νοσηλευόμενο μόνο του στο ΠΑΓΝΗ, με αποτέλεσμα το νοσηλευτικό προσωπικό εκεί να κινητοποιηθεί και να εκκινήσουν οι διαδικασίες για να μεταφερθεί το παιδί στη δομή.

Ακολούθησε έρευνα από την κοινωνική λειτουργό του Δήμου Ιεράπετρας, που διεπίστωσε ότι και το άλλο παιδί της οικογένειας ζούσε παραμελημένο και όχι σε ασφαλές και κατάλληλο περιβάλλον.

Το 2,5 ετών παιδί παραμένει στην Παιδιατρική κλινική, υπό συνεχή αστυνομική παρακολούθηση, προκειμένου να του γίνουν όλες οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να μεταφερθεί στη συνέχεια στη δομή στο Ηράκλειο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηράκλειο: Ποινή φυλάκισης 15 μηνών στον πατέρα που άφησε το παιδί του στην χαρτόκουτα

Κρήτη: "Καμπάνες" σε υπαλλήλους κρεοπωλείων για μη χρήση μάσκας

Κρήτη - κορωνοϊός: Πόσοι πολίτες έχουν εμβολιαστεί

ESPA BANNER