Skip to main content
ΚΡΗΤΗ
Θρήνος για την 38χρονη που "έσβησε" στο Ηράκλειο αλλά χάρισε φως...
Ασπασία
 clock 10:25 | 29/08/2025
writer icon newsroom ekriti.gr

Η είδηση του θανάτου της άτυχης Ασπασίας Τρικοίλη, που στα 38 της χρόνια έφυγε από τη ζωή, συγκλόνισε ολόκληρη την Κάλυμνο, καθώς δύσκολα μπορεί κανείς να κατανοήσει τον χαμό μιας τόσο νέας γυναίκας.

Πρόκειται για την γυναίκα που νοσηλευόταν στην ΜΕθ του Βενιζελείου από αρχές Αυγούστου με σοβαρό πρόβλημα υγείας με την κατάσταση της όμως να είναι μη αναστρέψιμη. Η οικογένεια που ενημερώθηκε αποφάσισε να δωρίσει τους κερατοειδείς της όπως και έγινε. 

Η κηδεία της, όπως αναφέρει ο "Πάλμος της Καλύμνου" θα γίνει το Σάββατο 30 Αυγούστου στις 3.00 μ.μ. στον Ι. Ναό του Αγίου Στεφάνου, όπου συγγενείς και φίλοι θα την αποχαιρετήσουν, μέσα σε κλίμα βαθιάς οδύνης.

Η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο του Αγίου Θεωδώρου στο Βαθύ της Καλύμνου από όπου καταγόταν.

Τραγικές φιγούρες τα 3 παιδιά της, που θα στερηθούν την μητέρα τους σε τόσο τρυφερή ηλικία και ο σύζυγός της, που έχασε το στήριγμά του.

 

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο: Έσκασε το λάστιχο πρέσας και τον τραυμάτισε σοβαρά

Ηράκλειο: Έπεσε από τη σκάλα - Άφησε την τελευταία της πνοή στο Βενιζέλειο

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis