Κρήτη

Συγκλονίζει μητέρα από την Κρήτη: Μετά το τροχαίο διαλύσαμε σαν οικογένεια

πένθος

Συγκλονίζει το μήνυμα μίας μητέρας από την Κρήτη, 19 χρόνια μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε ο γιος της στην Κίσσαμο Χανίων. 

Το μήνυμα μοιράστηκε στη σελίδα του ο Πρόεδρος Ε.ΣΥ.ΠΡΟ.Τ.Α. Γιάννης Λιονάκης.

Το μήνυμα έχει ως εξής:

Πριν 19 χρόνια ο γιος μου στην Κίσσαμο Χανίων είχε ένα σοβαρό τροχαίο.  Από ότι μας είπαν κάποιοι, στην προσπάθεια του να αποφύγει κάποιον που του έκλεισε τον δρόμο έπεσε πάνω σε ένα καφαο του Ο Τ Ε. Το αποτέλεσμα; ΜΕΘ, αγώνας ζωής και θανάτου. Η αποκατάσταση πόντος  - πόντος. Παλεύαμε ακόμα με φρικτούς πόνους από τα κατακάθια που έμειναν. Σε Ελλάδα και εξωτερικό. Σαν οικογένεια διαλύσαμε με τον πατέρα να δίνει τέρμα στην ζωή του και εγώ σαν μάνα να έχω την υποχρέωση να παλέψω για να δω το παιδί μου να μην πονάει, αν το καταφέρω ποτέ. Σας παρακαλώ οσοι κρατάτε τιμόνι όπως και να λέγεται, προσοχή η ζωή αξίζει πολύ. Μην καταστρέφεστε την ζωή σας και τις οικογένειές σας.

 

 

 

 

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο 10χρονο αγοράκι- Παρολίγο να πνιγεί στην παραλία

πνιγμός παιδί

Αναστάτωση επικράτησε αργά το απόγευμα στην παραλία των Γουβών καθώς, κάτω από συνθήκες που εξετάζονται, ένα αγοράκι 10 χρόνων παρολίγον να πέσει θύμα πνιγμού, ενώ κολυμπούσε.

Αμέσως σήμανε συναγερμός, με το ΕΚΑΒ να καταφθάνει αστραπιαία προκειμένου να παραλάβει το παιδάκι, να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και να οδηγηθεί συνοδεία γιατρού στο νοσοκομείο. 

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες,  η κατάσταση της υγείας του κρίνεται σοβαρή..