Skip to main content
ΚΡΗΤΗ

Στην Κρήτη ο Σταύρος Θεοδωράκης για 3 ημέρες

kontra_theodoraki_-_kammenou_sti_vouli_vid_1.jpg
 clock 14:40 | 22/05/2015
writer icon newsroom ekriti.gr

Ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης το απόγευμα του Σαββάτου θα επισκεφθεί τον Αποκόρωνα και το βράδυ θα δειπνήσει με γιατρούς από την Κρήτη αλλά και απ' όλον τον κόσμο που συμμετέχουν στο Διεθνές Καρδιολογικό Συνέδριο που λαμβάνει χώρα στα Χανιά.

Στις 12 το πρωί της Κυριακής θα συναντήσει τον Δήμαρχο Κισάμου κ. Θοδωρή Σταθάκη και φορείς της Πόλης και το απόγευμα της ίδιας μέρας θα παραστεί στην κορύφωση των εκδηλώσεων για την 74η Επέτειο της Μάχης της Κρήτης στο αεροδρόμιο του Μάλεμε. 

Τη Δευτέρα το πρωί στις 11 θα επισκεφθεί το Νοσοκομείο Χανίων όπου θα έχει συνάντηση με τον Διοικητή, γιατρούς, νοσηλευτές και εργαζομένους του Νοσοκομείου ενώ το απόγευμα στις 3 θα συναντηθεί με τη Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis