Κρήτη

Στην Κρήτη η συνάντηση Μητσοτάκη - Πομπέο

Μητσοτάκης - Πομπέο

Στην Κρήτη θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικ Πομπέο, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Ελλάδα.

Παρά το γεγονός ότι το επίσημο πρόγραμμα του Μάικ Πομπέο δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί, πληροφορίες θέλουν τον Αμερικανό υπουργό Εξωτερικών να μεταβαίνει, εκτός από την Αθήνα και στην Κρήτη και συγκεκριμένα στη βάση της Σούδας. Στην Κρήτη θα γίνει και η συνάντησή του με τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση κατά τη διάρκεια της σημερινής ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας σημείωσε ότι η Αθήνα αναμένει από την επίσκεψη Πομπέο την επιβεβαίωση της έμπρακτης στήριξης των ελληνικών θέσεων σε όλα τα επίπεδα.

«Αναμένουμε να επιβεβαιωθεί αυτό που πολλές φορές έχει ειπωθεί από αμερικανικής πλευράς όλο το τελευταίο διάστημα. Δηλαδή, μια έμπρακτη στήριξη των ελληνικών θέσεων σε όλα τα επίπεδα, ιδίως δε απέναντι στις τουρκικές προκλήσεις στην ανατολική Μεσόγειο. Από κει και πέρα υπάρχουν μία σειρά από θέματα που αφορούν τη συνεργασία των δύο χωρών, τα οποία θα αποτυπωθούν στην επίσκεψη και στην Αθήνα, αλλά και στην Κρήτη, η οποία θα ακολουθήσει. Ακριβές πρόγραμμα για τις συναντήσεις με τον Πρωθυπουργό και το πρόγραμμα του Αμερικανού Υπουργού στην Ελλάδα, θα έχετε τις επόμενες ημέρες», τόνισε ο Στέλιος Πέτσας.

 

Κρήτη

Ηράκλειο

Μιχάλης Λεμπιδάκης: Υποψήφιος στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ

Μιχάλης Λεμπιδάκης

Ο Μιχάλης Λεμπιδάκης μπαίνει στη "μάχη του σταυρού". 

Ο γνωστός επιχειρηματίας είναι υποψήφιος για το Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στις εσωκομματικές εκλογές που θα γίνουν την Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βαγγέλης Καρκανάκης: Διεκδικεί μια δεύτερη θητεία στο "τιμόνι" της ΝΟΔΕ Ηρακλείου

Εκλογές ΝΟΔΕ Ηρακλείου: Το μήνυμα του Στράτου Μαγκουσάκη

Ηράκλειο - Νέα Δημοκρατία: Έτσι θα διεξαχθούν οι εσωκομματικές εκλογές

ESPA BANNER