Skip to main content
ΚΡΗΤΗ

Στα Χανιά σήμερα ο Γερμανός πρόεδρος Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάιερ - Το πρόγραμμα του

Φρανκ Σταινμαγερ
 clock 09:19 | 31/10/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Στα Χανια και πιο συγκεκριμένα στην μαρτυρική Κάνδανο, θα βρεθεί ο πρόεδρος της Γερμανίας, Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάιερ, ο οποίος τις τελευταίες μέρες πραγματοποιεί έπίσκεψη στην χώρα μας κατόπιν πρόσκλησης της ΠτΔ, Κατερίνας Σακελλαροπούλου. 

Ο Γερμανός πρόεδρος αναμένεται να φθάσει σήμερα (31/10)  στα Χανιά γύρω στις 10.20 το πρωί. Έπειτα θα επισκεφθεί το χωριό Κάνδανος και θα παραστεί σε εκδήλωση μνήμης για το ολοκαύτωμα που είχαν προκαλέσει οι δυνάμεις κατοχής της Γερμανίας κατά τον Β’ ΠΠ, καταστρέφοντας το χωριό και εξολοθρεύοντας τους κατοίκους του.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει ξενάγηση στο Μουσείο Μνήμης. Λίγο αργότερα (γύρω στις 15.15μ.μ) ο κ. Σταϊνμάιερ θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στον ελαιουργική μονάδα Terra Creta στο Κολυμπάρι Χανίων.

Ο ίδιος αναμένεται να αναχωρήσει από το νησί στις 19:15 το απόγευμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κούβα: 8 νεκροί εξαιτίας του κυκλώνα Όσκαρ

Αρναουτάκης: Ζητά τη λειτουργία των σφαγείων και την άρση απαγόρευσης των μετακινήσεων αιγοπροβάτων

Λιμεναρχείο Ηρακλείου: "Καμπανάκι" για βοριάδες 8 μποφόρ την Πέμπτη

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis