Αντιπροσωπεία της Μητρόπολης Ρεθύμνης, της Περιφέρειας και του Δήμου παρέδωσε επίσημη πρόσκληση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τις εκδηλώσεις της 160ής επετείου της Αρκαδικής Εθελοθυσίας, την οποία ο Κωνσταντίνος Τασούλας αποδέχθηκε, δηλώνοντας πως θα παραστεί στις επετειακές εκδηλώσεις
Το πρωί της Πέμπτης, 29ης Ιανουαρίου 2026, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος, η Ερίτιμος κ. Μαίρη Λιονή, Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητος Ρεθύμνης, ο Εντιμότατος κ. Γεώργιος Μαρινάκης, Δήμαρχος Ρεθύμνης, και ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Θεολόγος Παπαλεβυζάκης, Ηγουμενοσύμβουλος της Ιεράς Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής Αρκαδίου, μετέβησαν στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου έγιναν δεκτοί από τον Εξοχώτατο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνο Τασούλα, προς τον οποίο επέδωσαν επίσημη πρόσκληση για τη συμμετοχή του στις εκδηλώσεις της 160ής Επετείου της Αρκαδικής Εθελοθυσίας.
Ο Εξοχώτατος κ. Πρόεδρος της Δημοκρατίας αποδέχθηκε την πρόσκληση αυτή και ανέφερε ότι με χαρά θα παραστεί στη μεγάλη αυτή για το Ρέθυμνο και την Κρήτη Επέτειο. Με τον κ. Πρόεδρο διεξήχθη εποικοδομητική συζήτηση για διάφορα θέματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Κρήτη: Εξαρθρώθηκε σπείρα διαρρηκτών - «Χτύπησαν» 14 σπίτια με λεία άνω των 60.000 ευρώ
Κρήτη: Οι νοτιάδες έφεραν προβλήματα
Ηράκλειο: Οι προτάσεις που «πέφτουν» στο τραπέζι για τη λειψυδρία