Κρήτη

Το πρόγραμμα των εκθέσεων για τα μαθήματα φωτογραφίας στο Ρέθυμνο

διαγωνισμός φωτογραφίας

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τα Μαθήματα Φωτογραφίας Ρεθύμνου ετοιμάζουν τις εκθέσεις τους με την συμμετοχή των μαθητών, αλλά και επωνύμων φωτογράφων, οι οποίοι με ατομικές εκθέσεις  θα εμπλουτίσουν το φωτογραφικό γεγονός της πόλης μας.

Οι φωτογράφοι που συμμετέχουν είναι οι : Μαρία Τζεφέρη, Χάρης Κακαρούχας, Σπύρος Ζερβουδάκης, Σταύρος Σταματίου, Σωτήρης Ζωάκης, Παύλος Παυλίδης, Σταύρος Μαρκόπουλος.

Τα σημεία των εκθέσεων θα είναι 2η καθιερωμένη οδός Κορνάρου και για πρώτη φορά ο ναός της Αγίας Σοφίας  στην οδό  Κορωναίου και Σμύρνης  στην παλιά πόλη.

Με αφετηρία την οδό Κορνάρου η κάθε έκθεση θα εκτίθεται εκεί  για ένα χρονικό διάστημα και κατόπιν θα επανεκτίθεται  εντός και εκτός του ναού της Αγίας Σοφίας. Με αυτό τον τρόπο  η πόλη μας δημιουργεί άλλο ένα σημείο εκθεσιακού ενδιαφέροντος για τους επισκέπτες της, και οι  εκθέσεις θα παρατείνουν την χρονική διάρκεια τους με αποτέλεσμα οι επισκέπτες να μπορούν να βλέπουν ταυτόχρονα 2 εκθέσεις.

Η συνολική διάρκεια των εκθέσεων θα είναι 117 ημέρες αρχίζοντας  στις 20-6-2018 και θα ολοκληρωθούν στις  14-10-2018.

Το πρόγραμμα για την Κορνάρου θα είναι:

προγραμμα εκθεση ρεθυμνο

προγραμμα εκθεση ρεθυμνο, by meropi

Κρήτη

Επίτιμος διδάκτορας του Πανεπιστημίου Κρήτης, ο Ηλίας Μόσιαλος

Ηλίας Μόσιαλος

Μετά από πρόταση του Πρύτανη και του Κοσμήτορα της Ιατρικής Σχολής, η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Κρήτης ενέκρινε ομόφωνα την αναγόρευση του Ηλία Μόσιαλου, καθηγητή Πολιτικής της Υγείας του London School of Economics (LSE), ως Επίτιμου Διδάκτορα του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Πρύτανης Γιώργος Κοντάκης, δήλωσε ότι στο πρόσωπο του Ηλία Μόσιαλου το Πανεπιστήμιο Κρήτης τιμά τον επιστήμονα, αλλά και την συνεισφορά του στην επιστήμη και την χώρα.

Η τελετή αναγόρευσης του κ. Μόσιαλου ως επίτιμου Διδάκτορα του Πανεπιστημίου Κρήτης, σύμφωνα με τον Πρύτανη του Ακαδημαϊκού Ιδρύματος, αναμένεται να πραγματοποιηθεί μετά την άρση των απαγορευτικών μέτρων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πανεπιστήμιο Κρήτης: Ο Captain Covid τηλεκπαιδεύεται!

Κορωνοϊός: Βίντεο για τον εμβολιασμό από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης

Κρήτη - κορωνοϊός: Τα πρώτα αποτελέσματα της οροεπιδημιολογικής μελέτης