Skip to main content
ΚΡΗΤΗ

Περιοδείες υποψήφιων βουλευτών της Λαϊκής Ενότητας στο νομό Ηρακλείου

Λαϊκή Ενότητα λογότυπο
 clock 15:24 | 10/09/2015
writer icon newsroom ekriti.gr

Σε Τύλισο,  Κορφές, Μονή, Κεραμούτσι και Καβροχώρι πραγματοποίησαν επίσκεψη, χθες το απόγευμα, κλιμάκια της Λαϊκής Ενότητας Ηρακλείου.

Τα στελέχη, μεταξύ των οποίων και οι υποψήφιοι βουλευτές, Ματθαιάκης Γιώργος και Λιβέρης Στέφανος, συνομίλησαν με κατοίκους των περιοχών αυτών και τους ενημέρωσαν για το μέτωπο της «Λαϊκής Ενότητας» ως ένα ριζοσπαστικό και αποφασιστικό εγχείρημα με αντιμνημονιακό δημοκρατικό προσανατολισμό.

Ενημέρωσαν για το 3ο, εξίσου αντικοινωνικό με τα δύο προηγούμενα, Μνημόνιο, του οποίου βασικός πυρήνας είναι η συνέχιση της μείωσης των μισθών και συντάξεων, της συρρίκνωσης του κοινωνικού κράτους, της απορρύθμισης των εργασιακών σχέσεων, της αύξησης της φορολογίας, άμεσης και κυρίως έμμεσης και του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας.

Κάλεσαν τους πολίτες να ενισχύσουν τη Λαϊκή Ενότητα στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου, τονίζοντας πως η ισχυρή παρουσία της ΛΑ.Ε θα αποτελεί εγγύηση για την ανάπτυξη των κοινωνικών και πολιτικών αγώνων και για την αντικατάσταση των Μνημονίων από ένα αναπτυξιακό σχέδιο παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας που θα αποκαθιστά τα εργασιακά, κοινωνικά και δημοκρατικά δικαιώματα που κυριολεκτικά κατεδαφίστηκαν από τις μνημονιακές κυβερνήσεις.

​Σήμερα, Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου, κλιμάκια με υποψήφιους βουλευτές επισκέφθηκαν τη  ΔΟΥ και τον ΟΑΕΔ .
 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis