Κρήτη

Περιφέρεια Κρήτης: Επιτυχημένη παρουσία στην 85η Δ.Ε.Θ. (φώτο)

Το περίπτερο της Περιφέρειας Κρήτης στη ΔΕΘ

Δυναμική ήταν η παρουσία της Περιφέρειας Κρήτης στην 85η ΔΕΘ, το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός της χώρας, η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 11 έως τις 19 Σεπτεμβρίου με φυσική παρουσία στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα, αποτελώντας την πρώτη μεγάλη Έκθεση που διοργανώνεται στην Ευρώπη το 2021.

Η φετινή διοργάνωση είχε σημαίνοντα χαρακτήρα καθώς συνέπεσε με τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση το 1821, με την Ελλάδα να είναι η τιμώμενη χώρα.

Πλήθος κόσμου επισκέφτηκε το περίπτερο της Περιφέρειας Κρήτης
Πλήθος κόσμου επισκέφτηκε το περίπτερο της Περιφέρειας Κρήτης

Η Περιφέρεια Κρήτης τίμησε με την παρουσία της την πρώτη Covid Free Έκθεση στην Ευρώπη συμμετέχοντας με περίπτερο 120 τ.μ., στέλνοντας ένα μήνυμα αισιοδοξίας. Η εν λόγω συμμετοχή έδωσε την ευκαιρία στα στελέχη της Περιφέρειας Κρήτης να παρουσιάσουν την ασφάλεια του προορισμού και κατά την περίοδο της πανδημίας, το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών και τις μοναδικές ομορφιές της Κρήτης με στόχο την τόνωση και την αύξηση του ρεύματος του εσωτερικού τουρισμού. Πλήθος κόσμου επισκέφτηκε το περίπτερο της Περιφέρειας Κρήτης ενημερώθηκε για τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του νησιού, τα αξιοθέατα, τις δυνατότητες αναψυχής που προσφέρει το νησί στον επισκέπτη και γεύτηκε παραδοσιακά κεράσματα. Οι Θεσσαλονικείς αγαπούν την Κρήτη και πολλοί από αυτούς επισκέπτονται επανειλημμένως το νησί, ενώ κάποιοι άλλοι έδειξαν το ενδιαφέρον τους να την επισκεφτούν από κοντά για πρώτη φορά. Ο θαλάσσιος και πολιτιστικός πλούτος, η κρητική φιλοξενία, η κρητική διατροφή αλλά και οι δυνατότητες που προσφέρει η Κρήτη για οικογενειακές διακοπές αποτελούν τους κυριότερους πόλους έλξης.

Οι εκπρόσωποι της Περιφέρειας Κρήτης με τον Υπουργό Τουρισμού κ. Κικίλια και την Γενική Γραμματέα Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης κ. Λοίζου
Οι εκπρόσωποι της Περιφέρειας Κρήτης με τον Υπουργό Τουρισμού κ. Κικίλια και την Γενική Γραμματέα Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης κ. Λοίζου

Από το περίπτερο της Περιφέρειας Κρήτης εκτός από αρκετό κοινό πέρασαν οι: ο Υπουργός Τουρισμού κ. Κικίλιας, η Γενική Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης κ. Λοίζου, η Πρόεδρος της Επιτροπής “Ελλάδα 2021” κ. Γιάννα Δασακαλάκη Αγγελοπούλου, ο Πρέσβης της Νότιας Κορέας στην Ελλάδα, ο βουλευτής Ηρακλείου κ. Κεγκέρογλου και ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Μαρκογιαννάκης.

Την Περιφέρεια Κρήτης εκπροσώπησαν εκτός από τα υπηρεσιακά στελέχη των τεσσάρων Περιφερειακών Ενοτήτων η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου κ. Λιονή και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού της Περιφέρειας Κρήτης κ. Κώτσογλου ο οποίος δήλωσε: «Η ΔΕΘ 2021 συμπίπτει τόσο με τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση, όσο και την προσπάθεια του Κρητικού και Ελληνικού Τουρισμού για την πολυπόθητη επιστροφή στην κανονικότητα. Η Κρήτη πρωτοπορεί σε αυτό, ποσοτικά και ποιοτικά και δε θα μπορούσε να απουσιάζει από μια τέτοια

Έκθεση, όπως άλλωστε θα είναι παρούσα και στις επόμενες όπως και σε κάθε άλλη σημαντική τουριστική Δράση, σε τοπικό, εθνικό και διεθνές επίπεδο».

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Υφυπουργός Υποδομών για ΒΟΑΚ: Διόδια για τους Κρητικούς όπως στην υπόλοιπη χώρα 

ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου: "Από την αξιοποίηση στο ξεπούλημα του λιμένα" 

Σταύρος Αρναουτάκης στο Ράδιο Κρήτη: Πιέζουμε για να μην υπάρξει καθυστέρηση στα έργα

 

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Τις ενοχλούσε η φασαρία από το γυμναστήριο και έκαναν μήνυση

γυμναστήριο

Στο Αστυνομικό Τμήμα προκειμένου να υποβάλλουν μήνυση πήγαν χθες βράδυ δύο γυναίκες, μία Ρωσίδα και μία Ελληνίδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μήνυση έγινε σε βάρος δύο υπευθύνων γνωστού γυμναστηρίου σε κεντρικότατο δρόμο του Ηρακλείου καθώς, όπως κατήγγειλαν οι δύο γυναίκες, τους ενοχλούσε ο θόρυβος από τη μουσική του γυμναστηρίου αλλά και οι φωνές των πελατών του σε ώρες κοινής ησυχίας.

Η μήνυση έγινε στο Α' Αστυνομικό Τμήμα και πλέον οι δύο υπεύθυνοι αναζητούνται.

 

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο: Λίστες αναμονής στα νοσοκομεία για ... γερά νεύρα!

Ηράκλειο - σοκ: Τον βρήκε κρεμασμένο η γυναίκα του

Κρήτη: Επέστρεψε τα ρέστα στο μπαρ μετά από μια ...δεκαετία (Βίντεο)

ESPA BANNER