Skip to main content
ΚΡΗΤΗ

Παζάρι “Δεύτερο Χέρι - Χέρι Βοήθειας”: Συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία στο Πάρκο Γεωργιάδη

Παζάρι “Δεύτερο Χέρι - Χέρι Βοήθειας”
 clock 20:38 | 20/09/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Με εξαιρετική επιτυχία συνεχίζεται το μεγάλο φιλανθρωπικό Παζάρι “Δεύτερο Χέρι - Χέρι Βοήθειας” του “Συνδέσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και Ν. Ηρακλείου”, στο Ηράκλειο!

Εκατοντάδες συμπολίτες και ξένοι επισκέπτες έχουν ήδη περάσει από το Πάρκο Γεωργιάδη όπου φιλοξενείται το Παζάρι, στο οποίο και φέτος έχουν συγκεντρωθεί και διατίθενται μεταχειρισμένα, αλλά εξαιρετικής ποιότητας αντικείμενα, που φίλοι του «Συνδέσμου» έχουν προσφέρει αφιλοκερδώς.

Image
Παζάρι “Δεύτερο Χέρι -Χέρι Βοήθειας”

Πορσελάνες, ασημικά, κοσμήματα, κρύσταλλα, βιβλία, παιχνίδια, μικροσυσκευές, διακοσμητικά, κουζινικά και μικροέπιπλα, είναι μόνο μερικά από όσα περιλαμβάνονται στο Παζάρι. Οι τιμές στις οποίες διατίθενται είναι συμβολικές και θα ενισχύσουν τις δράσεις και τους ανθρωπιστικούς σκοπούς που ο «Σύνδεσμος» συνεχίζει να υπηρετεί τα τελευταία 20 και πλέον χρόνια. 

 Το Παζάρι “Δεύτερο Χέρι -Χέρι Βοήθειας”, που έχει καταξιωθεί πλέον ως θεσμός, θα λειτουργεί έως και τις 29 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρες 09.00-21.00.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πως θα φρενάρουμε την άνοια από την οποία πάσχουν χιλιάδες Κρητικοί

Ο σπουδαίος Ηρακλειώτης καθηγητής του Χάρβαρντ Π. Κουτράκης στο Ράδιο Κρήτη: Θα γίνουμε Μέση Ανατολή λόγω κλίματος - Πάρτε μέτρα

Κρήτη: Τα έσπασε όλα μέσα στο σπίτι και μετά τους έβαλε φωτιά!

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis