Κρήτη

Ο Στέργιος παρουσιάζει κοντυλιές με μαντινάδες του για την Κρήτη που αγαπά (ΒΙΝΤΕΟ)

στέργιος θεοδωρίκας

Η αγάπη του Στέργιου Θεοδωρίκα για την Κρήτη, την μουσική και την παράδοση είναι γνωστή στο πανελλήνιο, όπως και η δύναμη ψυχής ενός παλικαριού που παραδίδει μαθήματα θάρρους και θέλησης.

Μάλιστα, όταν ήρθε στο νησί μας, το Ράδιο Κρήτη είχε παρουσιάσει τη συγκλονιστική του ιστορία

Τώρα, ο Στέργιος Θεοδωρίκας μας παρουσιάζει ακόμα ένα αριστούργημα. Κοντυλιές με δικές του μαντινάδες και τίτλο: "Γιατί είσαι από την Κρήτη".

Απολαύστε τον:

Κρήτη

Ο Γιάννης Κουράκης για την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας

κουρακης.jpg

Το δικό του μήνυμα για τη Γιορτή της Μητέρας στέλνει ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κρήτης, Γιάννης Κουράκης.

Στο μήνυμά του αναφέρει:

« Στο ιερό πρόσωπο της Μητέρας εκφράζουμε σήμερα τον απόλυτο σεβασμό και την ευγνωμοσύνη μας.

Γιατί Μητέρα, σημαίνει Ζωή, ανιδιοτελή προσφορά και Θυσία.

Απαιτείται, ο σεβασμός και η ειλικρινής αγάπη προς τη Μητέρα, να εκφράζεται και από την πολιτεία, με θεσμικές και νομοθετικές πρωτοβουλίες που θα κατοχυρώνουν την ανεκτίμητη κοινωνική παρουσία και προσφορά της.

Στην σημερινή περίοδο που διανύουμε, η ουσιαστική στήριξη της Άνεργης, της Εργαζόμενης και της Πολύτεκνης Μητέρας ,με παρεμβάσεις και δράσεις που θα ενισχύουν τη θέση και το ρόλο της, πρέπει να αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα.

 Ως Αυτοδιοίκηση θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε και να ενδυναμώνουμε κάθε προσπάθεια που θα στοχεύει στην  αναβάθμιση του ρόλου της μητέρας και θα διευκολύνει το έργο της.»

 

Διαβάστε επίσης:

Το Ηράκλειο αποκτά υπερυψωμένες και κόκκινες διαβάσεις πεζών (φωτογραφίες)

Ολόγυμνη γυναίκα περπατούσε σε κεντρικό δρόμο

Κρήτη: Θρήνος για τον Γιώργο...