Κρήτη

Ο πολυσυζητημένος δρόμος Αγία Βαρβάρα - Απομαρμάς... από ψηλά! (βίντεο)

horis_titlo.png

Πανοραμικές εικόνες από τον δρόμο για τον οποίο έχουν γραφτεί δεκάδες άρθρα τους τελευταίους μήνες, με αφορμή τη σημερινή επίσκεψη του πρωθυπουργού.

Πρόκειται για το οδικό τμήμα Αγία Βαρβάρα - Απομαρμάς, του δρόμου Ηρακλείου - Μεσαράς, το οποίο δεν έχει ολοκληρωθεί, κάτι που σύμφωνα με το Υπουργείο Υποδομών, θα γίνει, τις επόμενες εβδομάδες.

Οι λήψεις πραγματοποιήθηκαν από το Studio Alfa και από τα TA Wedding στις 16-4-2019 σε όλο το μήκος του δρόμου Αγία Βαρβάρα - Απομαρμά και σε όποια σημεία ήταν εφικτά λόγω των έργων.

Δείτε το βίντεο:
 

Κρήτη

Ηράκλειο

Άσκηση: Αντιμετωπίζουν κρούσμα κορωνοϊού στο Ηράκλειο

Στιγμιότυπο από την άσκηση στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο.

Μεγάλη άσκηση προσομοίωσης και ετοιμότητας, αναφορικά με την αντιμετώπιση ύποπτων περιστατικών Κορωνοϊού Covid-19, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Ηράκλειο.

Η άσκηση ξεκίνησε από το αεροδρόμιο Ηρακλείου "Νίκος Καζαντζάκης". Βάσει του επιχειρησιακού σεναρίου, στο αεροσκάφος που πραγματοποιεί πτήση από Θεσσαλονίκη προς Ηράκλειο, δύο επιβάτες έχουν παρουσιάσει πιθανά συμπτώματα Κορωνοϊού Covid-19  (βήχα, πυρετό, δύσπνοια) ενώ έχουν ενημερώσει το πλήρωμα του αεροσκάφους πως πρόσφατα είχαν επιστρέψει από επαγγελματικό ταξίδι σε επαρχία της Κίνας.

Δείτε βίντεο από την άσκηση στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου:

 

 

 

 

 

Άμεσα ενεργοποιήθηκαν όλοι οι προβλεπόμενοι μηχανισμοί υποδοχής, διακομιδής και αντιμετώπισης των ύποπτων περιστατικών Κορωνοϊού, με συνεργασία των εμπλεκομένων υπηρεσιών του Κρατικού Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν.Καζαντζάκης», του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης (7η ΥΠΕ), του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ), του Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας του ΕΚΑΒ (ΚΕΠΥ-ΕΚΑΒ) αλλά και του (ορισμένου Νοσοκομείου Αναφοράς) Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου Κρήτης «Πα.Γ.Ν.Η.» (όπου και μεταφέρθηκαν τα ύποπτα περιστατικά Κορωνοϊού.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το ΠΑΓΝΗ: