Κρήτη

Με Χάρη Μαμουλάκη έκλεισε το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στο Ηράκλειο - Όλα τα ονόματα στην Κρήτη

ΣΥΡΙΖΑ

Ανακοινώθηκαν και επίσημα πλέον οι υποψήφιοι βουλευτές με τον ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία σε ολόκληρη την Ελλάδα,  με το όνομα του Χάρη Μαμουλάκη να "κλείνει" το ψηφοδέλτιο του Ηρακλείου.

Ο κ. Μαμουλάκης θα είναι στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ για το Ηράκλειο μαζί με τους: Μανόλη Αλιφιεράκη, Ελένη Αυγουστάκη, Σωκράτη Βαρδάκη, Σπύρο Δανέλλη, Κατερίνα Δουλγεράκη, Νίκο Ηγουμενίδη, Στέλλα Λενακάκη, Κορνιλία Μακρή, Γιάννη Μιχελογιαννάκη και Βασίλη Σμπώκο. 

Αναφορικά με τις υπόλοιπες εκλογικές περιφέρειες της Κρήτης

ΛΑΣΙΘΙΟΥ
ΘΡΑΨΑΝΙΩΤΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΚΑΖΑΜΙΑ ΕΙΡΗΝΗ
ΠΛΑΠΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗ-ΛΟΥΤΡΙΑΝΑΚΗ ΧΡΥΣΑ

ΡΕΘΥΜΝΗΣ
ΚΛΑΔΟΣ ΔΗΜΟΣ
ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ
ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ
ΞΑΝΘΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΧΑΝΙΩΝ
ΒΑΓΙΩΝΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΒΑΛΙΑ)
ΜΑΝΙΜΑΝΑΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
ΜΠΑΛΩΜΕΝΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
ΠΟΛΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΣ
ΣΤΑΘΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΧΑΙΡΕΤΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Συνάντηση εργασίας για την προώθηση και ανάδειξη του Δικτύου Τυριού

image0.jpeg

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Περιφέρεια Κρήτης με στόχο την ενημέρωση για τις δράσεις του Δικτύου Τυριού, στην οποία συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας -Κοινωνικής Οικονομίας Αντώνης Παπαδεράκης, ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Ηρακλείου και του Δικτύου Μανόλης Αλιφιεράκης, μέλη του Προεδρείου του Επιμελητηρίου και του Δικτύου Τυριού και ο Πρόεδρος του ΓΕΩΤΕΕ Αλέξανδρος Στεφανάκης.

Στη διάρκεια της συνάντησης τονίστηκε πως είναι μεγάλης αξίας η προώθηση και η ανάδειξη του Δικτύου που έχει τη μορφή Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας και στο οποίο μετέχουν περίπου 30 τυροκόμοι. Στη διάρκεια της συζήτησης διατυπώθηκαν διάφορες προτάσεις, όπως ότι θα πρέπει να αναπτυχθούν δράσεις προβολής, διασύνδεσης με τον τουρισμό αλλά συγχρόνως και αναπτυξιακά σχέδια όπως για παράδειγμα, «οι δρόμοι του τυριού» ή να οργανωθεί διήμερο εκδηλώσεων αποκλειστικά για τυροκομικά προϊόντα.

«Περιμένουμε συγκεκριμένη πρόταση για να δούμε πως υποστηρίζουμε και οι φορείς με την Περιφέρεια την πρωτοβουλία και σε συνεργασία και με την αγροδιατροφική», όπως τόνισε ο κ. Παπαδεράκης, μετά τη συνάντηση.