Κρήτη

Κρητικά και άλλα

Μαγειρεύουν παραδοσιακά για την επισκευή του Ι.Ν. Αγίας Τριάδας Καβουσίου

καβούσι χωριό

Ενορίτες του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδας Καβουσίου διοργανώνουν βραδιά προσφοράς, την Πέμπτη 24 Αυγούστου στις 9 το βράδυ, στον περίβολο του ναού.

«Προσφέρουμε από το υστέρημα μας για την επείγουσα επισκευή του ναού που αποτελεί το κόσμημα του χωριού. Γυναίκες της ενορίας με την Σεφ Αργυρώ Βάρδα από το ΕΛΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟΣΜΟΣ και η food Blogger Νεκταρία Κοκκινάκη μαγειρεύουν παραδοσιακά. Τοπικοί καλλιτέχνες Κρητικής παραδοσιακής μουσικής συμμετέχουν για ένα παραδοσιακό λαϊκό γλέντι», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καβουσίου, ο Σύλλογος Καβουσανών Νομού Αττικής «ο Θόλος», ενορίτες και επαγγελματίες της περιοχής έχουν δείξει από την πρώτη στιγμή το ενδιαφέρον τους και την προθυμία τους να συμβάλουν στο έργο. Η μελέτη επισκευής είναι δωρεά του Πολιτικού Μηχανικού κ. Γιώργου Σωμαράκη από την Ιεράπετρα.

Ο καθένας προσφέρει εθελοντικά από το υστέρημα του δείχνοντας με αυτό τον τρόπο τον σεβασμό του και την πίστη στην παράδοση του τόπου, συμβάλλοντας στην συντήρηση του οικοδομήματος που είναι συνδεδεμένο με την ιστορία του τόπου και με όλες τις φάσεις της ζωής του ανθρώπου.

 

Κρήτη

Ηράκλειο

Βαγγέλης Καρκανάκης: Διεκδικεί μια δεύτερη θητεία στο "τιμόνι" της ΝΟΔΕ Ηρακλείου

Βαγγελης Καρκανακης

Με τον ...αέρα της εμπειρίας και με την αποδοχή που έχει η προηγούμενη θητεία του στην κομματική βάση, ο Βαγγέλης Καρκανάκης διεκδικεί μια δεύτερη θητεία στη θέση του προέδρου της ΝΟΔΕ Ηρακλείου.

Στις επικείμενες εσωκομματικές εκλογές, θέτει εαυτόν στην κρίση των κομματικών στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, τα οποία θα προσέλθουν στις κάλπες που θα στηθούν για την ανάδειξη των νέων οργάνων της τοπικής Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής. Μάλιστα, την προηγούμενη περίοδο ο ίδιος και τα τοπικά στελέχη της ΝΔ είχαν καταφέρει να συσπειρώσουν τα μέλη της ΝΟΔΕ γύρω από το τοπικό καθοδηγητικό όργανο, απόδειξη η διεύρυνση των εγγεγραμμένων μελών που φτάνουν στα 6.200.

Στα θετικά της θητείας του το "άνοιγμα" προς την ενδοχώρα με πλήθος εκδηλώσεων και δράσεων που σίγουρα είχαν θετικό αντίκτυπο στα "γαλάζια" στελέχη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εκλογές ΝΟΔΕ Ηρακλείου: Το μήνυμα του Στράτου Μαγκουσάκη

Ηράκλειο - Νέα Δημοκρατία: Έτσι θα διεξαχθούν οι εσωκομματικές εκλογές

ESPA BANNER