Κρήτη

Lockdown - παραβάσεις: "Πρωταθλητές" οι Ηρακλειώτες

'Ελεγχοι

Περισσότερους από 2.500 ελέγχους πραγματοποίησε το Σάββατο η Αστυνομία στην Κρήτη, στο πλαίσιο της τήρησης μέτρων κατά της διασποράς του νέου κορωνοϊού.

Συγκκεκριμένα από τους 2.595 ελέγχους που έγιναν, βεβαιώθηκαν συνολικά 106 παραβάσεις και επιβλήθηκαν πρόστιμα των 300 ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα βεβαιώθηκαν 18 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας εκ των οποίων οι 3 στα Χανιά, οι 2 στο Ρέθυμνο, οι 9 στο Ηράκλειο, οι 2 στο Λασίθι και 2 στον ΒΟΑΚ.

Για άσκοπες μετακινήσεις βεβαιώθηκαν 88 παραβάσεις με τους Ηρακλειώτες να αναδεικνύονται "πρωταθλητές" καθώς στην ΠΕ καταγράφηκαν 62 περιπτώσεις. 11 παραβάσεις βεβαιώθηκαν στα Χαχνιά, 9 στο Ρέθυμνο, 5 στο Λασίθι και μία στον ΒΟΑΚ.

 

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο - κορωνοϊός: Θλίψη στο χωριό - Έφυγαν από τη ζωή 3 μέλη της ίδιας οικογένειας

Κρητικός ο Ύπαρχος που ξεγέννησε τη γυναίκα εν πλω

 

Κρήτη

Χανιά

Πολυτεχνείο Κρήτης: Φοιτητές και ...εξωσχολικοί κρατούσαν όμηρο τον κοσμήτορα - Ασύλληπτες καταγγελίες

πολυτεχνείο κρήτης

Ασύλληπτες καταστάσεις και πρακτικές που παραπέμπουν ευθέως σε φασιστικές μεθόδους μερίδας φοιτητών και ...εξωσχολικών, περιγράφει σε ανακοίνωσή της η κοσμητεία της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Τελευταίο περιστατικό το πρωτοφανές σκηνικό που έστησαν συγκεκριμένοι δράστες (φοιτητές και άτομα που δεν έχουν καμία σχέση με το ίδρυμα) κατά του κοσμήτορα της Σχολής, τον οποίο κρατούσαν όμηρο (!) επί 4 ώρες στο γραφείο του, κάτω από ένα καθεστώς συνεχών απειλών και ύβρεων.

Μάλιστα, στην συγκεκριμένη ανακοίνωση αναφέρεται και το σκηνικό που οδήγησε σε αυτή την κατάσταση, και το οποίο έχει να κάνει με την παράνομη αφισοκόλληση και αφισορύπανση που "ευδοκιμεί" στο ίδρυμα.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξης:

Η ανακοίνωση της Κοσμητείας.
Η ανακοίνωση της Κοσμητείας.
Η ανακοίνωση της Κοσμητείας.
Η ανακοίνωση της Κοσμητείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πολυτεχνείο Κρήτης: Παγκόσμια διάκριση για την καθηγήτρια Έλια Ψυλλάκη

Φοιτητές: Θα εκδίδονται ηλεκτρονικά οι ακαδημαϊκές ταυτότητες

Πολυτεχνείο Κρήτης - ΟΑΚ: Επιστημονικό Project για τον Αποσελέμη

ESPA BANNER