Λίγο μετά τις 18:00 της Παρασκευής 30.08.24 έγινε η ανταλλαγή των όρκων μεταξύ του Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ Μάκμπεθ, στα Χανιά.
Οι οικογένειες είχαν φτάσει από τους πρώτους στο Βοτανικό Πάρκο Πλατανιά, ενώ λίγο αργότερα έφτασε και ο ίδιος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και ο Τάιλερ Μάκμπεθ.
Νωρίτερα, οι καλεσμένοι στην εκδήλωση κατέφταναν με αυτοκίνητα, βαν και λεωφορεία.
Επιθυμία του ζευγαριού ήταν να πλαισιώνει αυτή τη μοναδική στιγμή του, ο ήχος του βιολιού κι έτσι στο κέντρο υπάρχουν μουσικοί που συνοδεύσαν την εκδήλωση.

Το μενού περιλαμβάνει κολοκυθοανθούς, φουριάρικο κατσίκι και άλλα παραδοσιακά εδέσματα της Κρήτης:

Μία τσάντα γεμάτη ντόπια προϊόντα περίμενε τους καλεσμένους, όπως μέλι και κρητικό λάδι αρωματισμένο με πορτοκάλι. «Θα δώσουμε τρία διαφορετικά μέλια, ένα λάδι κι ένα μικρό κανατάκι, που έχει σχέση με την κεραμική που υφίσταται από τη μινωική περίοδο», είπε ο κ. Μαρινάκης.
Το πάρτι στη βίλα των 2.300 ευρώ
Το γαμήλιο πάρτι θα πραγματοποιηθεί στον κήπο πολυτελούς βίλας, με θέα τον κόλπο της Σούδας. Τους καλεσμένους θα διασκεδάσει γνωστός DJ. Όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα της η βίλα, πρόκειται για ένα καταφύγιο απαράμιλλης πολυτέλειας.
Σύμφωνα με γνωστή σελίδα κράτησης καταλυμάτων, η διανυκτέρευση στην υπερπολυτελή βίλα κοστίζει 2.300 ευρώ τη βραδιά.
Αύριο, Σάββατο (31/08), το ζευγάρι θα πραγματοποιήσει αποχαιρετιστήριο πάρτι στους καλεσμένους τους σε beach bar των Χανίων.
Πηγή: zarpanews.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Στέφανος Κασσελάκης: Σήμερα η τελετή του γάμου με τον Τάιλερ
Επίθεση Μιχαηλίδου σε Κασιμάτη: "Διπλή ντροπή μια γυναίκα να διαιωνίζει τον μισογυνισμό"
Ορκίστηκε βουλευτής η Πόπη Tσαπανίδου - Αρνήθηκε να σχολιάσει τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ