Κρήτη

Κρήτη: Βροχές και καταιγίδες την Τρίτη - Μεγάλα ύψη βροχής την Τετάρτη

φύλλα-βροχή.jpg

Θα συνεχιστούν και σήμερα Τρίτη οι βροχές και οι καταιγίδες στην Κρήτη. Οι χάρτες που ακολουθούν δίνουν στιγμιότυπα από τα προβλεπόμενα ύψη βροχής την Τρίτη μεσημέρι και απόγευμα:

χάρτης του meteo για την εξέλιξη της κακοκαιρίας
χάρτης του meteo για την εξέλιξη της κακοκαιρίας

 

Η Κρήτη στο
Η Κρήτη στο "μάτι" της κακοκαιρίας

Επισημαίνεται ότι στην Κρήτη το διήμερο Τετάρτης 21/10 και Πέμπτης 22/10 θα πέσουν μεγάλες ποσότητες βροχής - ικανές να δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα - ως αποτέλεσμα του συνδυασμού της ψυχρής λίμνης, με το βόρειο ρεύμα στο Αιγαίο και την τοπογραφία του νησιού.

Στον προγνωστικό χάρτη που ακολουθεί αποτυπώνονται τα εκτιμώμενα αθροιστικά ύψη βροχόπτωσης έως τις μεσημεριανές ώρες της Πέμπτης 22/10.

Μεγάλες ποσότητες βροχής στην Κρήτη
Μεγάλες ποσότητες βροχής στην Κρήτη

Κρήτη

Χανιά: Εντόπισαν τον άνδρα που είχε κρεμάσει τους σκύλους στο δέντρο

περιπολικό

Στα ίχνη του άνδρα που τον Αύγουστο συγκλόνισε με τις πράξεις του ολόκληρο το πανελλήνιο όταν είχε κρεμάσει δύο σκύλους σε δέντρο στα Κεραμειά Χανίων, κατάφεραν να φτάσουν οι Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων.

Οι αστυνομικοί, όλο αυτό το διάστημα δεν άφησαν λεπτό την υπόθεση που είχε σοκάρει τους πάντες και που είχε προκαλέσει την οργή των πολιτών.

Έτσι, τις τελευταίες ώρες κατάφεραν να τον εντοπίσουν. Πρόκειται για έναν 53χρονο ο οποίος όμως δεν συνελήφθη αλλά σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και θα δικαστεί αρμοδίως.

Διαβάστε επίσης: Κρήτη: Πρόστιμο 30.000 ευρώ στον 55χρονο που κακοποίησε τον σκύλο του

Ηράκλειο: Και πρόστιμο 30.000 ευρώ στον 59χρονο που σκότωσε τον σκύλο