Κρήτη

Κρήτη: Βρήκαν ανθρώπινο κρανίο, κατά τη διάρκεια ερευνών!

kranio.jpg

Μπροστά σε ένα μακάβριο εύρημα βρέθηκαν στις 12 περίπου το μεσημέρι οι διασώστες της 3ης ΕΜΑΚ που επιχειρούν στο Κολυμπάρι Χανίων προκειμένου να βρουν κάποιο ίχνος της 60χρονης Βιολόγου.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών στην ύπαιθρο βρέθηκε ένα ανθρώπινο κρανίο, όπως βλέπετε στη φωτογραφία που εξασφάλισε το ekriti.gr με τις Αρχές να ξεκαθαρίζουν ότι δεν έχει να κάνει με την εξαφάνιση της 60χρονης Suzanne Eaton.

 Όπως εκτιμάται το κρανίο συνδέεται με παλαιότερη υπόθεση εξαφάνισης την οποία θα διερευνήσουν οι Αρχές.

Γιώργος Ι. Παπαδάκης

Κρήτη

Χανιά

Κρήτη: Προσπάθησε να αποφύγει το σκύλο... και καρφώθηκε στον τοίχο

Το ΙΧ ... έσκασε σε τοίχο σπιτιού

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 10 το πρωί της Τρίτης επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου στα Χανιά όταν ο οδηγός ενός αυτοκινήτου είδε ξαφνικά μπροστά του να τρέχει λυτός ένας σκύλος και πίσω την ιδιοκτήτριά του. Στην προσπάθειά του να τον αποφύγει, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου με συνέπεια αυτό να προσκρούσει πάνω σε ένα σπίτι, στη συμβολή των οδών Ελ. Βενιζέλου και Παστρικάκη.

Το αυτοκίνητο, όπως βλέπετε και στις σχετικές φωτογραφίες του parakrktika υπέστη πολύ σοβαρές ζημιές, ενώ η γυναίκα δεν έμεινε καν να δει τι έγινε και αν τραυματίστηκε ο άνθρωπος και απομακρύνθηκε πολύ γρήγορα με τον σκύλο της.

Η Τροχαία ειδοποιήθηκε προκειμένου να εξακριβώσει τι συνέβη.