Κρήτη

Κρήτη: Τους βρήκε νεκρούς η κόρη του θύματος

εγκλημα παραολυμπιονικης

Μουδιασμένη παρακολουθεί η τοπική κοινωνία τη νέα τραγωδία που συγκλονίζει από το πρωί την Κρήτη, όταν ένας 47χρονος πυροβόλησε και σκότωσε την 49χρονη σύντροφό του και στη συνέχεια με το ίδιο όπλο έδωσε τέλος στη ζωή του. 

Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, το ζευγάρι δεν είχε δικαιώματα ενώ τίποτα δεν προμήνυε αυτό που συνέβη.

Αστυνομική πηγή ανέφερε στο ekriti.gr ότι το ζευγάρι εντόπισε νεκρό η κόρη της 49χρονης την οποία είχε αποκτήσει από τον πρώτο της γάμο.

Για την ώρα τα κίνητρα του δράστη και αυτόχειρα παραμένουν άγνωστα ενώ δεν υπάρχουν πληροφορίες για το αν ο 47χρονος έχει αφήσει κάποιο σημείωμα στο οποίο να εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην πράξη αυτή. 

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις και ιατροδικαστής. 

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Δυσαρέσκεια Ξενοδοχοϋπαλλήλων - Καλούν στη σύσκεψη με τον υπουργό

ξενοδοχοϋπάλληλοι

Την αγανάκτηση του συνεχίζει να εκφράζει το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν.Ηρακλείου και καλεί τα μέλη του σήμερα στις 15:30 στο ξενοδοχείο ATLANTIS όπου θα πραγματοποιηθεί η σύσκεψη παρουσία του Υπουργού Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη.

Οι ξενοδοχοϋπάλληλοι είναι συσαρεστημένοι από το γεγονός ότι δεν έλαβαν το επίδομα των 534 ευρώ, την ώρα που η αβεβαιότητα στον χώρο του τουρισμού κορυφώνεται.

Χθές το απόγευμα συγκεντρώθηκαν στο αεροδρόμιο Ηρακλείου, για να εκφράσουν την έντονη δυσαρέσκειά τους , στο Υπουργό και όπως αναφέρουν με σχετικό Δελτίο Τύπου “στάθηκαν μάρτυρες μιας πρωτοφανούς υπερπροσπάθειας της αστυνομίας να φυγαδεύσει τον Υπουργό, για να αποφύγει τους διαμαρτυρόμενους Ηρακλειώτες.

Η ανακοίνωση:

"Χθές 1 Ιουλίου 2020 ημέρα Τετάρτη και ώρα 19.00 μ.μ. μετά από πρόσκληση του Προέδρου του Σωματείου μας συγκεντρωθήκαμε στο Αεροδρόμιο Ηρακλείου προκειμένου να εκφράσουμε την έντονη δυσαρέσκεια μας στον Υπουργό Τουρισμού κ.Χάρη Θεοχάρη ,ο οποίος επισκέφτηκε την Κρήτη προκειμένου να αναδείξει την αρχή της τουριστικής περιόδου η οποία συνέπεσε την ίδια μέρα με το ξεκίνημα στο Π.Σ. ΕΡΓΑΝΗ δήλωσης αναστολής αποζημίωσης ειδικού σκοπού των ξενοδοχοϋπαλλήλων όπου και διαπιστώσαμε ότι καμία ενέργεια δεν έχει γίνει από πλευράς Υπουργείου Εργασίας προκειμένου να λάβουν οι ξενοδοχοϋπάλληλοι τα 534 ευρώ για την Μήνα Ιούνιο(αυτό τον σκοπό είχε η διαμαρτυρία).

Θέλουμε να αναφέρουμε ότι υπήρξαμε θεατές μιας πρωτοφανούς συντονισμένης υπερπροσπάθειας της αστυνομίας να φυγαδεύσει τον Υπουργό προκειμένου να αποφύγει τους Ηρακλειώτες διαμαρτυρόμενους .Καταθέτουμε το ερώτημα. Γιατί να κρυφτεί ο Υπουργός την στιγμή που θεωρεί η Κυβέρνηση ότι έχουν πράξει μέχρι σήμερα τα πάντα σωστά.

Σήμερα Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020 και ώρα 15.30μ.μ. ΚΑΛΟΥΜΕ εκ νέου τους συναδέλφους να έρθουν στο ξενοδοχείο ATLANTIS προκειμένου ο Πρόεδρος του Σωματείου να επιδώσει υπόμνημα με τα αιτήματα μας και τις καταγγελίες μας παράλληλα εκ νέου για την στάση της Κυβέρνησης απέναντι στους ξενοδοχοϋπαλλήλους .Και να επαναλάβουμε την διαμαρτυρία μας στον Υπουργό Τουρισμό ."