Skip to main content
ΚΡΗΤΗ
Κρήτη: Τον βρήκαν νεκρό, καθισμένο στον καναπέ...
αιφνίδιος θάνατος
 clock 09:07 | 07/04/2026
writer icon newsroom ekriti.gr

Καθισμένος στον καναπέ του σπιτιού του, βρέθηκε νεκρός ένας 28χρονος στο Πέραμα Μυλοποτάμου. Πρόκειται για έναν νεαρό από την Ινδία, ο οποίος ζούσε στην περιοχή.

Χθες (Μ.Δευτέρα 6/4) το πρωί, ομοεθνείς του πήγαν στο σπίτι του όπου τον βρήκαν χωρίς τις αισθήσεις του. Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέβησαν στο σημείο, όμως ήταν ήδη αργά για τον νεαρό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια, ενώ μαρτυρίες αναφέρουν ότι ο 28χρονος δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Η νεκροψία - νεκροτομή θα ρίξει φως στα ακριβή αίτια θανάτου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Μεγάλη Τρίτη: Τι συμβολίζει η μέρα – Η ιστορία της Κασσιανής που έγραψε το πασίγνωστο Τροπάριο

ΒΟΑΚ: Καθημερινό φαινόμενο το μποτιλιάρισμα - Ουρές οχημάτων από Κοκκίνι μέχρι Γούρνες

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis