Κρήτη

Κρήτη: Της έκανε πρόταση γάμου μέσα στο αεροπλάνο!

πρόταση γάμου

Είπε το "Ναι" μέσα στο αεροπλάνο η σύντροφος Κρητικού επιχειρηματία. Η πρόταση γάμου του Χανιώτη επιχειρηματία του τουρισμού Δημήτρη Κατάκη στην Μαίρη Κακλαμάνου ήταν πρωτότυπη.

Το ζευγάρι ταξίδευε από την Αθήνα στα Χανιά, όταν ο επιχειρηματίας σηκώθηκε από τη θέση του, γονάτισε μπροστά στην σύντροφό του και της έδωσε το μονόπετρο, ενώ επιβάτες και πλήρωμα του αεροσκάφους ξέσπασαν σε χειροκροτήματα!

Το στιγμιότυπο κατέγραψε φίλος του ζευγαριού και η Aegean Airlines το ανέβασε στα stories της στο Instagram.

Ο Δημήτρης Κατάκης και η σύντροφός του Μαίρη Κακλαμάνου
Ο Δημήτρης Κατάκης και η σύντροφός του Μαίρη Κακλαμάνου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ

Συγκινεί ο… άστεγος Αϊ Βασίλης (βίντεο) 

Ποιος γιορτάζει σήμερα, 25 Δεκεμβρίου

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Ξεκινούν έργα αποκατάστασης στο Πάρκο Γεωργιάδη

Το πάρκο Γεωργιάδη

Ξεκινούν τη Δευτέρα 19 Απριλίου οι εργασίες αποκατάστασης των φθορών που έχουν παρουσιαστεί στις επιστρώσεις των δαπέδων στο Πάρκο Γεωργιάδη στο Ηράκλειο. Στο πλαίσιο των εργασιών θα κλείσει προσωρινά το νότιο τμήμα του πάρκου (συμπεριλαμβανομένης της παιδικής χαράς). Η πρόσβαση στο υπόλοιπο ανοιχτό τμήμα του πάρκου θα γίνεται από την είσοδο στη συμβολή των οδών Δημοκρατίας και Βίγλας και από την είσοδο στη συμβολή των οδών Δημοκρατίας και Γερωνυμάκη.

Κλειστή θα παραμείνει για το διάστημα εκτέλεσης των εργασιών η είσοδος επί της Χαριλάου Τρικούπη και η πρόσβαση (σκαλοπάτια) από την τάφρο των ενετικών τειχών.

Οι εργασίες πρόκειται να επεκταθούν σημειακά και σε αλλά τμήματα του πάρκου και η συνολική τους διάρκεια εκτιμάται ότι θα είναι μία εβδομάδα.

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη - Κορωνοϊός: 62 νέα κρούσματα στο νησί ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ

Οι Τούρκοι "απείλησαν" γαλλικό ερευνητικό σκάφος νότια της Κρήτης