Skip to main content
ΚΡΗΤΗ

Κρήτη: Συνεχίζονται οι βοριάδες και το κρύο - Πότε υποχωρεί η κακοκαιρία

συννεφιά
 clock 11:09 | 10/02/2025
writer icon newsroom ekriti.gr

Δυνατοί άνεμοι και χαμηλές θερμοκρασίες θα συνθέσουν το σκηνικού του καιρού και τις επόμενες ημέρες στην Κρήτη, όπως επιβεβαίωσε ο μετεωρολόγος, Μανώλης Λέκκας μιλώντας στο Ράδιο Κρήτη και στην εκπομπή της Ρένας Σημειαντωνάκη.

Για σήμερα Δευτέρα (10/02), προβλέπονται νεφώσεις με λίγες τοπικές βροχές ενώ στα ορεινά θα σημειωθούν και ασθενείς χιονοπτώσεις προβλέπονται για σήμερα στην Κρήτη. Οι άνεμοι πνέουν βόρειοι 6 με 7 μποφόρ και τοπικά έως 8 μποφόρ και η μέγιστη τιμή της θερμοκρασίας δεν ξεπερνάει σήμερα τους 13 με 14 βαθμούς Κελσίου.

Την Τρίτη (11/02)  και την Τετάρτη (12/02) αναμένεται να σημειωθούν βροχές τοπικού χαρακτήρα, στο βόρειο τμήμα και στην ενδοχώρα. Οι βοριάδες παραμένουν ενισχυμένοι ωστόσο θα παρουσιάσουν καλύτερη εικόνα από την προηγούμενη εβδομάδα και η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε χαμηλά επίπεδα.

Συγκεκριμένα, οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 6 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 11 βαθμούς κελσίου ενώ στις νότιες περιοχές του νησιού ο υδράργυρος αναμένεται να φτάσει και τους 14 βαθμούς κελσίου.

Βελτίωση του καιρού από την Πέμπτη

Ασθενείς βροχές αναμένεται να σημειωθούν την Πέμπτη (13/02) και στα νότια του νησιού. Ωστόσο η θερμοκρασία ανεβαίνει και αναμένεται να φτάσει και τους 15 με 16 βαθμούς κελσίου. Την Παρασκευή (14/02) αναμένονται καλές καιρικές συνθήκες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ηράκλειο: Στο Κέντρο Υγείας νεαρή γυναίκα - Κατήγγειλε ότι την χτύπησε ο σύντροφός της

Σημαντικές βροχές στην Κρήτη την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis