Κρήτη

Κρήτη: Στο πλευρό των οδηγών τουριστικών λεωφορείων, οι ξεναγοί

ξεναγος

Το  Δ.Σ του Σωματείου Επαγγελματιών Ξεναγών Κρήτης και Σαντορίνης δηλώνει τη συμπαράστασή του στον αγώνα του Σωματείου Οδηγών Τουριστικών Λεωφορείων Κρήτης - Ο ΕΡΜΗΣ

Σε ανακοίνωση αναφέρεται:

Η Πολιτεία πρέπει να σταματήσει να αδιαφορεί.  Οφείλει να μεριμνήσει και να ενισχύσει τους οδηγούς των τουριστικών λεωφορείων, που αντιμετωπίζουν πραγματικό πρόβλημα επιβίωσης, λαμβάνοντας άμεσα μέτρα στήριξης και κάλυψής τους. 

Είναι επιτακτική η ανάγκη να υπάρξει εποικοδομητικός διάλογος με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκομένων, ώστε να βρεθεί μια δίκαιη λύση στα αιτήματα των οδηγών, καθώς όλος ο τουριστικός κόσμος πρέπει να παραμείνει ενωμένος για να βγει από την πρωτόγνωρη αυτή κατάσταση.  Πρέπει όλοι μαζί να βρούμε λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, για να πάμε μπροστά τον Τουρισμό.

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Παρασύρθηκε 5χρονος από αυτοκίνητο - Συναγερμός στο ΕΚΑΒ

ΕΚΑΒ

Συναγερμός σήμανε πριν από λίγο στο ΕΚΑΒ, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, ένα 5χρονο αγόρι παρασύρθηκε από αυτοκίνητο, στη Λεωφόρο Ικάρου, στο Ηράκλειο.

Στο σημείο επικράτησε μεγάλη αναστάτωση, ενώ κλήθηκε άμεσα ασθενοφόρο. Το παιδί παραλήφθηκε άμεσα από τους διασώστες και συνοδεία γιατρού του ΕΚΑΒ, μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, το παιδί έχει τραυματιστεί στο κεφάλι.