Skip to main content
ΚΡΗΤΗ

Κρήτη: Στα χέρια της αστυνομίας τρεις που χτύπησαν και τραυμάτισαν ανήλικο

συμπλοκή
 clock 12:54 | 06/04/2025
writer icon newsroom ekriti.gr

Συνελήφθησαν χθες (05.04.2025) πρωινές ώρες  στο Ρέθυμνο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ρεθύμνης δύο αλλοδαποί και ημεδαπός κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της πρόκλησης σωματικών βλαβών παραβάσεις νομοθεσίας περί όπλων και ναρκωτικών.

Ειδικότερα, πρώτες πρωινές ώρες χθες ανωτέρω κατά την αποχώρηση τους από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο Ρέθυμνο ,προκάλεσαν σωματικές βλάβες σε βάρος ανηλίκου ημεδαπού.

Από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ρεθύμνης , εντοπίσθηκαν οι αλλοδαποί και ο ημεδαπός και σε έλεγχο που τους έγινε  βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 0,4 γραμμάρια κοκαΐνης και  μία σιδηρογροθιά.   

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ρεθύμνης .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κρήτη: Ανακοπή υπέστη άνδρας που συμμετείχε στον Μαραθώνιο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

Κλειστές οι λαϊκές αγορές την Τετάρτη 9 Απριλίου - Παραγωγοί και πωλητές συμμετέχουν στην απεργία

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis