Skip to main content
ΚΡΗΤΗ
Κρήτη: Οι κάτοικοι έκλεισαν τον δρόμο στον ΒΟΑΚ - Πλήθος κόσμου στην κινητοποίηση (φωτο)
Κόμβος Επισκοπής
 clock 11:41 | 18/11/2025

Μεγάλη κινητοποίηση πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης, στο ύψος της Επισκοπής Ρεθύμνου, καθώς κάτοικοι από τέσσερις δημοτικές ενότητες προχώρησαν σε συμβολικό κλείσιμο του δρόμου. Οι συγκεντρωμένοι, κρατώντας πανό με συνθήματα όπως «Κινδυνεύουμε – Απαιτούμε τώρα κυκλικό κόμβο», ζήτησαν άμεσες παρεμβάσεις για την οδική ασφάλεια της περιοχής.

Image
Κόμβος Επισκοπής

Στο σημείο επικράτησε έντονη κινητικότητα, με κατοίκους όλων των ηλικιών να συμμετέχουν, ενώ η τροχαία ρύθμιζε την κυκλοφορία κατευθύνοντας τα οχήματα σε παρακαμπτήριους δρόμους. Οι συγκεντρωμένοι τόνισαν ότι η δράση τους είναι αναγκαστική και γίνεται μετά από αλλεπάλληλα αιτήματα προς τις αρμόδιες αρχές που έμειναν χωρίς ανταπόκριση.

Image
Κόμβος Επισκοπής

Η κινητοποίηση αυτή θέλει να στείλει μήνυμα ότι οι καθυστερήσεις στην ασφαλή διαμόρφωση του δρόμου μπορεί να έχουν σοβαρές συνέπειες για οδηγούς και πεζούς, καθώς το σημείο έχει ιστορικό ατυχημάτων.

Image
Κόμβος Επισκοπής

Οι κάτοικοι ζητούν άμεση παρέμβαση, προκειμένου να αποφευχθούν τραγικά περιστατικά στο μέλλον.

Image
Κόμβος Επισκοπής

Οι εικόνες που φτάνουν από το σημείο δείχνουν έντονο παλμό και αποφασιστικότητα, με πλήθος ανθρώπων να παραμένει στο οδόστρωμα και τα πανό να κυματίζουν, υπενθυμίζοντας στις αρχές ότι η υπομονή των πολιτών έχει εξαντληθεί.

 

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο: Στο Βενιζέλειο άνδρας με τραύμα από κυνηγετικό όπλο - Δέχθηκε πυροβολισμούς

Βορίζια: Παραδόθηκε ο πατέρας των αδελφών Φραγκιαδάκη

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis