Skip to main content
ΚΡΗΤΗ
Κρήτη - μεταναστευτικό: Η μία μετά την άλλη φτάνουν οι βάρκες...
μετανάστες
 clock 10:10 | 26/07/2025
writer icon newsroom ekriti.gr

Χωρίς τέλος οι αφίξεις μεταναστών στην Κρήτη. Άλλες δύο λέμβοι με συνολικά 99 άτομα, εντοπίστηκαν από φορτηγό πλοίο, ανοιχτά της Γαύδου αργά χθες το βράδυ (25/7). Ολοι μεταφέρθηκαν από το Ρέθυμνο στην Αγία Γαλήνη και από εκεί στην Αγυιά Χανίων. 

Στους Καλούς Λιμένες του Δήμου Φαιστού, αποβιβάστηκαν νωρίτερα σήμερα, τα 27 άτομα που, όπως έγραψε το ekriti, εντοπίστηκαν τα ξημερώματα του Σαββάτου (26/7), να επιβαίνουν σε πλοιάριο 50 ναυτικά μίλια νοτιοδυτικά της Ιεράπετρας.

Ο εντοπισμός τους έγινε από πλοίο μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων σημαίας Νήσων Μάρσαλ, ενώ στην επιχείρηση υπήρξε συμμετοχή μη επανδρωμένου σκάφους της δύναμης Frontex.

Οι 27 αλλοδαποί, ανάμεσά τους και δύο γυναίκες, αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες, να μεταφερθούν με λεωφορείο, σε χώρο προσωρινής παραμονής στο Ηράκλειο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρήτη: Αντί για επιδόματα και επιστροφή ΕΝΦΙΑ... έχασαν τα λεφτά τους

Φοιτητική στέγη: Καίνε τα ενοίκια στην Κρήτη - Σημαντικές αυξήσεις

Ευρώπη: Οι 4 χειρότεροι δρόμοι – Ποιος ελληνικός δρόμος είναι μέσα στην «καταραμένη» λίστα

 

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis