Κρήτη

Κρήτη - κορωνοϊός: Οι ασθενείς που νοσηλεύονται στα Νοσοκομεία

κορωνοϊός ΜΕΘ

Συνολικά 76 ασθενείς νοσηλεύονται σήμερα Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021, στα Νοσοκομεία της Κρήτης με κορωνοϊό, εκ των οποίων 10 σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, όλοι διασωληνωμένοι και 66 σε κλινικές Covid. Υπενθυμίζεται ότι χθες νοσηλεύονταν 79 ασθενείς και 11 σε ΜΕΘ, ενώ ένας ηλικιωμένος κατέληξε στο Ηράκλειο.

Το Βενιζέλειο Νοσοκομείο συνεχίζει να νοσηλεύει τους περισσότερους ασθενείς, με 22 στην κλινική Covid και 6 στην Εντατική.

Στο ΠΑΓΝΗ νοσηλεύονται 2 ασθενείς στη ΜΕΘ και και 17 στην Κλινική Covid

Στο Νοσοκομείο Χανίων νοσηλεύονται 11 ασθενείς, όλοι στην Κλινική Covid

Στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, 1 ασθενής στη ΜΕΘ και 14 στην Κλινική Covid

Στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου 1 ασθενής στη ΜΕΘ και 1 στην Κλινική Covid

Στο Νοσοκομείο Σητείας 1 ασθενής στην Κλινική Covid

Στα Νοσοκομεία Ιεράπετρας και Νεάπολης δεν νοσηλεύονται ασθενείς με κορωνοϊό.

Χθες ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 2.147 νέα κρούσματα σε όλη τη χώρα, εκ των οποίων 59 στην Κρήτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καστέλλι: Τραγωδία στο εργοτάξιο του νέου αεροδρομίου!

Ηράκλειο - κορωνοϊός: Rapid test έξω από τη Λότζια

Κρήτη: Ένσταση από τους επιχειρηματίες Γάμου-Βάπτισης για τον αποκλεισμό τους από την επιδότηση

Gossip - LifeStyle

Eurovision 2021: Αυξάνονται τα κρούσματα κορωνοϊού

eurovision

Δεύτερο κρούσμα κορωνοϊού εντοπίστηκε και στην αποστολή της Ισλανδίας στην Εurovision και για αυτό το λόγο όλα τα μέλη έχουν μπει σε καραντίνα μέχρι να κάνουν μοριακά τεστ.

Η ανακοίνωση της EBU:

«Κατά τη διάρκεια μιας δοκιμής ρουτίνας την Κυριακή 16 Μαΐου, ένα μέλος της ισλανδικής αντιπροσωπείας έδειξε θετικό για το COVID-19. Σύμφωνα με το αυστηρό μας πρωτόκολλο υγείας και ασφάλειας, αυτό το άτομο έχει πλέον απομονωθεί και ως προληπτικό μέτρο, τα άλλα μέλη της αντιπροσωπείας τους θα υποβληθούν επίσης σε δοκιμή PCR και θα απομονωθούν. Δυστυχώς, αυτό σημαίνει ότι η ισλανδική αντιπροσωπεία δεν θα παρευρεθεί τώρα στην εκδήλωση Τυρκουάζ Χαλί αυτοπροσώπως σήμερα το απόγευμα (Κυριακή 16 Μαΐου).

Θα έχουμε περαιτέρω ενημερώσεις σε εύθετο χρόνο και θα στείλουμε τις καλύτερες ευχές μας σε ολόκληρη την αντιπροσωπεία. Ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision 2021 πραγματοποιείται φέτος με την πλήρη υποστήριξη και βοήθεια των ολλανδικών αρχών. Πρωταρχικός μας στόχος είναι να παράγουμε μια πλήρως ασφαλή εκδήλωση COVID 19, και η υγεία και η ευημερία όλων όσων συμμετέχουν, εργάζονται στην εκδήλωση ή στο κοινό είναι η πιο σημαντική προτεραιότητά μας.

Μια σειρά αυστηρών μέτρων, συμπεριλαμβανομένης της απομόνωσης, της κοινωνικής απόστασης και των τακτικών δοκιμών έχουν επιβληθεί σε όλους κατόπιν συμβουλών των επαγγελματιών υγείας για να διασφαλιστεί η ασφάλεια όλων. Είμαστε βαθιά ευγνώμονες για την υποστήριξη των αρχών σε αυτό, και προς όλες τις αντιπροσωπείες, το πλήρωμα, το προσωπικό του χώρου και τους εργολάβους για την πρόθυμη συνεργασία τους για να διασφαλίσουμε ότι ο Διαγωνισμός μπορεί να λάβει χώρα.»

Διαβάστε επίσης Σωτηροπούλου: «Ο Κωστής Μαραβέγιας είναι μια διαφορετική επιλογή ανθρωπότυπου»