Κρήτη

Κρήτη - κορωνοϊός: 29 στις ΜΕΘ, παλεύουν με τον ιό

Στο ΠΑΓΝΗ οι περισσότεροι διασωληνωμένοι ασθενείς

Σταθερότητα παρατηρείται στον αριθμό των νοσηλευόμενων ασθενών με κορωνοϊό στα νοσοκομεία της Κρήτης.

Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία σήμερα στα νοσοκομεία της Κρήτης νοσηλεύονται συνολικά 114 ασθενείς εκ των οποίων οι 29 στις ΜΕΘ. Από τους 29, οι 28 νοσηλεύονται διασωληνωμένοι.

Το νοσοκομείο με τους περισσότερους ασθενείς είναι το Χανίων όπου νοσηλεύονται 34 ασθενείς στην κιλινική κόβιντ και 5 στη ΜΕΘ.

Ακολουθεί το ΠΑΓΝΗ όπου συνολικά νοσηλεύονται 16 ασθενείς στην κλινική κόβιντ και 14 στη ΜΕΘ εκ των οποίων οι 13 διασωληνωμένοι.

Τρίτο κατά σειρά νοσοκομείο με ασθενείς που έχουν νοσήσει από τον ιό είναι το Βενιζέλειο. Εκεί νοσηλεύονται 16 άτομα στην κλινική και 9 στη ΜΕΘ, όλοι διασωληνωμένοι.

Στο Ρέθυμνο νοσηλεύονται 9 ασθενείς στην κλινική κόβιντ, στον Άγιο Νικόλαο ένας σε κλινική και ένας διασωληνωμένος στη ΜΕΘ, στην Ιεράπετρα 7 ασθενείς σε κλινική και στη Νεάπολη ένας ασθενής.

 

 

Διαβάστε επίσης:

Άρση lockdown: Τι ανοίγει άμεσα και πότε σταματά η απαγόρευση από τις 00.30

Ηράκλειο: Δυσοίωνες οι προβλέψεις για την 44χρονη Γλυκερία...

Κρήτη: Τροχαίο με φορτηγό και ΙΧ - Ένας τραυματίας

 

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Άγριο περιστατικό βίας σε κρεοπωλείο μέρα μεσημέρι!

μπουνιά

Ένα σοκαριστικό περιστατικό βίας σημειώθηκε μέρα μεσημέρι σε κρεοπωλείο σήμερα στο Ηράκλειο, με το θύμα της υπόθεσης να καταγγέλλει το περιστατικό στην αστυνομία.

Η υπόθεση έχει ως εξής: Όταν ο καταγγέλλων έφτασε στο ταμείο του καταστήματος αρνήθηκε ευγενικά να προχωρήσει στην αγορά των προϊόντων που είχε επιλέξει, αφού είχε διαπιστώσει ότι είχε χρεωθεί με υψηλότερες τιμές από εκείνες που αναγράφονταν στα καρτελάκια των δειγμάτων και αποχώρησε από το κατάστημα.

Ωστόσο, η άρνησή του αυτή πυροδότησε μια ακατανόητα βίαιη συμπεριφορά του ιδιοκτήτη του καταστήματος. Ο ιδιοκτήτης ακολούθησε τον καταγγέλλοντα - ο οποίος μόλις είχε μπει στο αυτοκίνητό του- και κατάφερε να κλείσει την πόρτα με δύναμη, προκαλώντας του κάταγμα στο πόδι ενώ του κατάφερε και χτυπήματα στο κεφάλι!

Παράλληλα, τον απειλούσε, τον εξύβριζε χυδαία και χτυπούσε με μανία το αυτοκίνητο, έχοντας χάσει κάθε έλεγχο. Μάλιστα, την απερίγραπτη επιθετικότητα του δε σταμάτησε ούτε η παρουσία του παιδιού του θύματος που καθόταν μέσα στο αυτοκίνητο! Το θύμα κατήγγειλε άμεσα το περιστατικό στις αστυνομικές αρχές, προκειμένου να μπει ένα τέλος στην εκτός ορίων και επιθετική συμπεριφορά του ψευτονταή κρεοπώλη!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Ηράκλειο: Τεράστιες καταστροφές σε σπίτι από φωτιά

Σεισμός στο Ηράκλειο: Αγώνας δρόμου για τους "άστεγους" μαθητές

Ηράκλειο: Μπαράζ τροχαίων σε δρόμους με ελλιπή ή και ανύπαρκτη σήμανση (Φωτογραφίες)

 

 

 

ESPA BANNER