Κρήτη

Κρήτη: Κοινή ανακοίνωση των ΝΟΔΕ για τις εκλογές των μηχανικών

ΝΟΔΕ

Κοινή ανακοίνωση εξέδωσαν οι Νομαρχιακές Διοικούσες Επιτροπές της ΝΔ στην Κρήτη, με αφορμή τις πρόσφατες εκλογές των Μηχανικών.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Σημαντική επιτυχία και μεγάλη νίκη επέτυχαν οι υποψήφιοι με το ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής Κίνησης Συνεργασίας (ΔΚΜ), που υποστηρίζεται από τη ΝΔ, στην Κρήτη. Η άνοδος ήταν της τάξης του του 14%, αφού η ΔΚΜ αύξησε τα ποσοστά της στην Κρήτη από το 17% στις προηγούμενες εκλογές στο 31% στις χθεσινές εκλογές.  

Οι μηχανικοί ανοίγουν το δρόμο της εξόδου από την κρίση! Ανοίγουν το δρόμο για την απαλλαγή από την καταστροφική πολιτική των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ! Οι μηχανικοί χτίζουν γέφυρες για τη επιστροφή στο δρόμο της ανάπτυξης και της προόδου!     

Τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλα τα στελέχη της Δημοκρατικής Κίνησης Μηχανικών – Ανανεωτική Πρωτοπορία για την νίκη τους στις εκλογές του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας!  Καλή επιτυχία και καλή δύναμη στο έργο τους».   

Κρήτη

Κρήτη - κακοκαιρία: Έκλεισαν σχολεία - Λευκό τοπίο χωριά του νησιού (βίντεο)

Σήμερα στο Καμινάκι του Οροπεδίου Λασιθίου

Σε λευκό κλοιό βρίσκονται αρκετές περιοχές της Κρήτης ενώ σήμερα, όπως έχουν προειδοποιήσει οι μετεωρολόγοι, στο νησί θα επικρατήσουν πυκνές χιονοπτώσεις στα ορεινά, καταγίδες και τσουχτερό κρύο.

Τα λευκά τους έχουν φορέσει αρκετά ωριά όπως ο Νιπιδιτός, οι Ασίτες αλλά και ο Ομαλός Χανίων όπου το χιόνι έχει πέσει στα 800 μέτρα. 

Στο Οροπέδιο Λασιθίου, περιοχή όπου έχει βρεθεί πολλές φορές στο επίκεντρο πολλών κυμάτων κακοκαιρίας, ο Δήμαρχος Γιάννης Στεφανάκης αποφάσισε να αναστείλλει για σήμερα τη λειτουργία των σχολείων υπό το φόβο επιδείνωσης του καιρού τις επόμενες ώρες.

Έτσι, οι γονείς σήμερα έσπευσαν να πάρουν τα παιδιά τους νωρίτερα ενώ όπως δήλωσε στο ekriti ο Δήμαρχος, τα σχολεία δεν αποκλείεται να είναι και αύριο κλειστά αλλά αυτό εξαρτάται από την εξέλιξη της κακοκαιρίας και της χιονόπτωσης. 

Το παρακάτω βίντεο είναι σήμερα από το Καμινάκι του Οροπεδίου Λασιθίου:

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: Η παρέα στο ελαιουργείο... τον έβαλε σε μπελάδες

Κρήτη: Τον βρήκε ο αδελφός του νεκρό μέσα μία λίμνη αίματος

Κρήτη: Σοκάρει το νέο έγκλημα - Ψάχνουν παντού τον σύντροφο της Βασιλικής