Κρήτη

Κρήτη: Εξαφανίστηκε χωρίς ίχνη - Συναγερμός στις υπηρεσίες

bomba_2.jpg

Εξαφανίστηκε από τα Χανιά η 71χρονη Hines Susan Patricia και η Γραμμή Ζωής εξέδωσε Silver Alert.
Η ηλικιωμένη που αγνοείται από το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου, πάσχει από Αλτσχάιμερ και σύμφωνα με τους δικούς της ανθρώπους η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο.
 

Όπως αναφέρει η αναγγελία του Silver Alert, η 71χρονη έχει μάτια κάστανα (μελί), ύψος 1,60 και είναι αδύνατη.
Όποιος έχει πληροφορίες σχετικά με την εξαφάνιση της ηλικιωμένης, καλείται να επικοινωνήσει με την αστυνομία (100), ή με τη Γραμμή Ζωής, στον αριθμό 1065.

Κρήτη

Ηράκλειο

Βαγγέλης Καρκανάκης: Διεκδικεί μια δεύτερη θητεία στο "τιμόνι" της ΝΟΔΕ Ηρακλείου

Βαγγελης Καρκανακης

Με τον ...αέρα της εμπειρίας και με την αποδοχή που έχει η προηγούμενη θητεία του στην κομματική βάση, ο Βαγγέλης Καρκανάκης διεκδικεί μια δεύτερη θητεία στη θέση του προέδρου της ΝΟΔΕ Ηρακλείου.

Στις επικείμενες εσωκομματικές εκλογές, θέτει εαυτόν στην κρίση των κομματικών στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, τα οποία θα προσέλθουν στις κάλπες που θα στηθούν για την ανάδειξη των νέων οργάνων της τοπικής Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής. Μάλιστα, την προηγούμενη περίοδο ο ίδιος και τα τοπικά στελέχη της ΝΔ είχαν καταφέρει να συσπειρώσουν τα μέλη της ΝΟΔΕ γύρω από το τοπικό καθοδηγητικό όργανο, απόδειξη η διεύρυνση των εγγεγραμμένων μελών που φτάνουν στα 6.200.

Στα θετικά της θητείας του το "άνοιγμα" προς την ενδοχώρα με πλήθος εκδηλώσεων και δράσεων που σίγουρα είχαν θετικό αντίκτυπο στα "γαλάζια" στελέχη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εκλογές ΝΟΔΕ Ηρακλείου: Το μήνυμα του Στράτου Μαγκουσάκη

Ηράκλειο - Νέα Δημοκρατία: Έτσι θα διεξαχθούν οι εσωκομματικές εκλογές

ESPA BANNER