Κρήτη

Κρήτη: Αγνοείται άνδρας σε λέμβο

βάρκα

'Ενας άνδρας αγνοείται στο Βόρειο Κρητικό Πέλαγος σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε την περασμένη Πέμπτη ο θάλαμος επιχειρήσεων του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας. Ακούστε το σήμα κινδύνου που εξέπεμψε το Ολυμπία Ράδιο για όλα τα παραπλέοντα πλοία.

Σήμα κινδύνου για άνδρα στο βόρειο Κρητικό Πέλαγος, by ekriti newsportal

Πρόκειται για μία περίεργη πληροφορία που αφορά σε ένα αλιευτικό σκάφος υπό Αλβανική σημαία, το οποίο έπλεε στην περιοχή. Το πλήρωμα για λόγους που ουδείς είναι σε θέση να γνωρίζει... επιβίβασε σε μικρή λέμβο ένα μέλος του πληρώματος, αλβανικής υπηκοότητας, μισό μίλι από τις ακτές του νησιού, και έκτοτε η τύχη του αγνοείται.
Για το θέμα έχουν ενημερωθεί όλα τα Λιμεναρχεία της Κρήτης.

 

Κρήτη

Ο Γιάννης Κουράκης για την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας

κουρακης.jpg

Το δικό του μήνυμα για τη Γιορτή της Μητέρας στέλνει ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κρήτης, Γιάννης Κουράκης.

Στο μήνυμά του αναφέρει:

« Στο ιερό πρόσωπο της Μητέρας εκφράζουμε σήμερα τον απόλυτο σεβασμό και την ευγνωμοσύνη μας.

Γιατί Μητέρα, σημαίνει Ζωή, ανιδιοτελή προσφορά και Θυσία.

Απαιτείται, ο σεβασμός και η ειλικρινής αγάπη προς τη Μητέρα, να εκφράζεται και από την πολιτεία, με θεσμικές και νομοθετικές πρωτοβουλίες που θα κατοχυρώνουν την ανεκτίμητη κοινωνική παρουσία και προσφορά της.

Στην σημερινή περίοδο που διανύουμε, η ουσιαστική στήριξη της Άνεργης, της Εργαζόμενης και της Πολύτεκνης Μητέρας ,με παρεμβάσεις και δράσεις που θα ενισχύουν τη θέση και το ρόλο της, πρέπει να αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα.

 Ως Αυτοδιοίκηση θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε και να ενδυναμώνουμε κάθε προσπάθεια που θα στοχεύει στην  αναβάθμιση του ρόλου της μητέρας και θα διευκολύνει το έργο της.»

 

Διαβάστε επίσης:

Το Ηράκλειο αποκτά υπερυψωμένες και κόκκινες διαβάσεις πεζών (φωτογραφίες)

Ολόγυμνη γυναίκα περπατούσε σε κεντρικό δρόμο

Κρήτη: Θρήνος για τον Γιώργο...