Κρήτη

Κορωνοϊός: Οι Ηρακλειώτες... δεν έστειλαν sms για μετακίνηση

έλεγχοι ΕΛΑΣ

119 συνολικά πρόστιμα βεβαιώθηκαν την Πέμπτη (14/1) στην Κρήτη στο πλαίσιο τήρησης των μέτρων για τη διασπορά του νέου κορωνοϊού.

Σύμφωνα με τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης, χθες σε όλο το νησί βεβαιώθηκαν 27 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας. Συγκεκριμένα, 4 στα Χανιά, 2 στο Ρέθυμνο, 15 στο Ηράκλειο, 2 στο Λασίθι και 4 στον ΒΟΑΚ.

Για μη χρήση sms στο 13033, βεβαιώθηκαν 92 παραβάσεις. Συγκεκριμένα 55 στο Ηράκλειο, 17 στα Χανιά, 10 στο Ρέθυμνο, 9 στο Λασίθι και έναν στον ΒΟΑΚ.

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο: Βρέθηκε η 17χρονη Μάγια!

Σε νέο σημείο η λαϊκή αγορά στη Νέα Αλικαρνασσό

Αναστολές Ιανουαρίου: Παράταση για τις αιτήσεις

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο - Κούλες: Κίνδυνος από τα γυμνά καλώδια (φωτο)

Κίνδυνος από τα γυμνά καλώδια

Το κίνδυνο που διατρέχουν κυρίως μικρά παιδιά που πηγαίνουν με τους γονείς του βόλτα στον Κούλε, υπογραμμίζει αναγνώστης του ekriti, στέλνοντας σχετικές φωτογραφίες.

Βρίσκονται σε ύψος που μπορούν να τα αγγίξουν τα παιδιά
Βρίσκονται σε ύψος που μπορούν να τα αγγίξουν τα παιδιά

Βρίσκονται σε ύψος που μπορούν να τα αγγίξουν τα παιδιά, by renas

Πρόκειται για κουτί με καλώδια, από το οποίο λείπει το καπάκι και μπορούν να προκαλέσουν σοβαρό ατύχημα. Μάλιστα λόγω του χαμηλού ύψους η προσέγγιση είναι πολύ εύκολη στα παιδιά.

Κάποιος πρέπει να ασχοληθεί
Κάποιος πρέπει να ασχοληθεί

Κάποιος πρέπει να ασχοληθεί, by renas

Γράφει ο αναγνώστης:

Σήμερα πήγα για άθληση στον Κούλε μέχρι τον Φάρο, σας στέλνω καποιες φώτο που μου έκαναν μεγάλη εντύπωση, καθώς πανε πολύ γονείς με τα παιδιά τους. Ειναι ενα μέρος απο τα ακάλυπτα και γυμνά στην ουσία βραχυκυκλωμένα καλώδια οπου μπορεί να δει καποιος κάνοντας μια γρήγορη βόλτα εκεί... Αν μπορείτε να θίξετε το θέμα καθώς υπάρχει μεγάλος κίνδυνος ατυχήματος με πιθανό θύμα καποιο μικρό παιδί. Ρεύμα λογικά έχει γιατί φαίνεται ξεκάθαρα πως πολλά από αυτά μόνο φωτιά που δεν έχουν πάρει!!!! Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βενιζέλειο: "Λάβρος" ο Πασπάτης εναντίον των εργαζομένων που δεν έχουν εμβολιαστεί

Κρήτη: Τον βρήκαν νεκρό στο σπίτι του

Ανήλικοι βρέθηκαν αναίσθητοι από αλκοόλ σε δημοτικό σχολείο