Skip to main content
ΚΡΗΤΗ

Κακοποίηση 3χρονου: Αρχίζουν στο ΠΑΓΝΗ τα εγκεφαλικά τεστ - Στην γιαγιά του η γονική μέριμνα

τριχρονο - κακοποιηση
 clock 18:37 | 30/01/2025
writer icon newsroom ekriti.gr

Έτοιμοι είναι οι γιατροί του ΠΑΓΝΗ να ξεκινήσουν τα απαραίτητα τεστ για να διαπιστωθεί η εγκεφαλική κατάσταση του 3χρονου Άγγελου που παλεύει να κρατηθεί στη ζωή στην ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου, μετά την φριχτή κακοποίηση που υπέστη με φερόμενους ως δράστες την 26χρονη μητέρα του και τον 44χρονο σύντροφό της.

«Η ενδοκρανιακή πίεση του παιδιού δεν μειώνεται, παρά τη θεραπευτική αγωγή, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρές εγκεφαλικές βλάβες. Αν ο εγκέφαλος δεν λειτουργεί, τότε τα υπόλοιπα όργανα δεν μπορούν να επιβιώσουν», σημειώνει χαρακτηριστικά ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ Γιώργος Χαλκιαδάκης.

Στο μεταξύ και μετά από εισαγγελική παραγγελία εκδόθηκε προσωρινή διαταγή από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου, με την οποία αφαιρέθηκε η γονική μέριμνα για τον μικρό Άγγελο, από την 26χρονη μητέρα του και ανατέθηκε προσωρινά στη γιαγιά του.

Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι που κατηγορείται για την κακοποίηση του παιδιού κρίθηκε προσωρινά κρατούμενο μετά τις απολογίες του στην Ανακρίτρια που έγιναν μέσω πρωτοφανών καταστάσεων στα Δικαστήρια Ηρακλείου. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Διοικητής ΠΑΓΝΗ στο ekriti.gr: Σε βαριά κατάσταση ο 3χρονος - Πότε θα ξεκινήσουν τα τεστ

Σεισμός 4,2 Ρίχτερ στην Εύβοια – Αισθητός στην Αττική

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis