Κυριακή 8 ΔΕΚ 2019 11:11
 • Ηρακλειο
  15°C
 • Χανια
  17°C
 • Ρεθυμνο
  15°C
 • Λασιθι
  15°C
Ekriti.gr Logo

Ισχυρή εκπροσώπηση της Κρήτης στο νέο υπουργικό σχήμα - Τα ονόματα και οι αρμοδιότητες

Ισχυρή εκπροσώπηση της Κρήτης στο νέο υπουργικό σχήμα - Τα ονόματα και οι αρμοδιότητες

υπουργικο συμβουλιο.jpg

Ισχυρή θα είναι η παρουσία της Κρήτης στη νέα κυβέρνηση, η σύνθεση της οποίας ανακοινώθηκε πριν από λίγο. Ενδεικτικό είναι πως στο νέο κυβερνητικό σχήμα εκπροσωπούνται και οι τέσσερις νομοί της Κρήτης.

Υπουργικό αξίωμα αναλαμβάνει ο Γιάννης Πλακιωτάκης. Ο βουλευτής Λασιθίου και πρώην πρόεδρος της ΝΔ, είναι ο νέος υπουργός Ναυτιλίας.

γιάννης πλακιωτάκης, by renas

«Θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να καταστεί η ελληνική ναυτιλία ατμομηχανή της εθνικής οικονομίας» τονίζει σε γραπτή δήλωσή του ο νέος υπουργός Ναυτιλίας, Γιάννης Πλακιωτάκης.
«Ευχαριστώ από καρδιάς τον πρωθυπουργό της χώρας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου, αναθέτοντάς μου την ευθύνη του υπουργείου Ναυτιλίας» αναφέρει, και προσθέτει ότι «με αίσθημα ευθύνης δεσμεύεται να ανταποκριθεί στη νέα εθνική προσπάθεια που ξεκινά η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την ανόρθωση της πατρίδας».

Επίσης, ο Γραμματέας της ΝΔ και βουλευτής Ηρακλείου του κόμματος Λευτέρης Αυγενάκης, αναλαμβάνει επικεφαλής στο υπουργείο Αθλητισμού. 

αυγενακης.jpg, by lamprakis

«Ευχαριστώ θερμά τον Πρόεδρο της ΝΔ κ. Κυριάκο Μητσοτάκη για την μεγάλη τιμή να μου εμπιστευθεί το χαρτοφυλάκιο του Υπουργείου Αθλητισμού. Ο αθλητισμός, τόσο ο επαγγελματικός, όσο και ο ερασιτεχνικός συνιστούν σημαντικά κοινωνικά και πολιτιστικά αγαθά. Πρωταρχικός μας στόχος είναι να λειτουργούν προς όφελος των πολιτών και της κοινωνίας», δήλωσε ο κ. Αυγενάκης.

Σημαντική θέση αναλαμβάνει ο βουλευτής Ρεθύμνου της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Κεφαλογιάννης, ο οποίος ορίστηκε υφυπουργός Μεταφορών.

kefalogiannis1.jpg, by lefterv

Ο βουλευτής Χανιών της ΝΔ Βασίλης Διγαλάκης αναλαμβάνει υφυπουργός Παιδείας, αρμόδιος για θέματα ανώτατης εκπαίδευσης.

διγαλακης βασιλης.jpg, by lamprakis

 

Διαβάστε επίσης. . .

Θλίψη σκόρπισε το Ηράκλειο, η είδηση θανάτου του πρώην προέδρου του Συνδικάτου Οικοδόμων...
Αντιπροσωπεία της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου της Εκκλησίας Κρήτης, αποτελούμενη από τονΣεβ. Μητροπολίτη Κισάμου και...
Λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με παροδικές ασθενείς βροχές έως το απόγευμα, προβλέπει για σήμερα Κυριακή 8...