Skip to main content
ΚΡΗΤΗ
Ηράκλειο: Συνέλαβαν τον άνδρα που προσπάθησε να κλέψει το παγκάρι
παγκάρι αφέντης χριστός
 clock 13:51 | 16/09/2025
writer icon newsroom ekriti.gr

Συνελήφθη, χθες (16.09.2025) στο Ηράκλειο 44χρονος κατηγορούμενος για διακεκριμένη κλοπή. Πρόκειται για τον άνδρα που όπως έγραψε το ekriti διέρρηξε τον Ιερό Ναό Αφέντη Χριστού στον Γιούχτα. Ωστόσο σύμφωνα με την αστυνομία, είχε προβεί σε μία ακόμη διάρρηξη.

Το δελτίο τύπου της ΕΛ.ΑΣ:

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ηρακλείου προέκυψε ότι ο ημεδαπός είχε προβεί στην διάρρηξη δύο Ιερών Ναών χωρίς να αφαιρέσει αντικείμενα προκαλώντας όμως ζημιές σε εξωτερικές κάμερες και στο παγκάρι της Εκκλησίας.

Αναζητήθηκε και εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου και σε έρευνα που ακολούθησε σε Ι.Χ.Φ. ιδιοκτησίας του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα εργαλεία και χρηματικό ποσό και συνελήφθη.

Η προανάκριση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ηρακλείου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο φως χασισοφυτεία στο Μυλοπόταμο και δύο συλλήψεις (εικόνες)

Γαύδος: Λουόμενοι απώθησαν βάρκα με μετανάστες (βίντεο)

13χρονος συνελήφθη για παιδική πορνογραφία με τεχνητή νοημοσύνη

 

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis