Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στην Ανακρίτρια Ηρακλείου ο 21χρονος Αλβανός που κατηγορείται ότι πυροβόλησε τον 60χρονο θείο του στο Τυμπάκι τα ξημερώματα της 18ης Νοεμβρίου, ενώ ο τελευταίος κοιμόταν στο σπίτι του.
Κατά την απολογία του, ο νεαρός υποστήριξε ότι η πράξη του προέκυψε από έντονη οικογενειακή ένταση, καθώς, όπως ανέφερε, το θύμα είχε βρίσει τη μητέρα του την προηγούμενη ημέρα.
Ο 21χρονος αντιμετωπίζει κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία, ενώ διώκεται και για κλοπή όπλου, αφού το κυνηγετικό που χρησιμοποίησε φέρεται να είχε κλαπεί από κτηνοτρόφο της περιοχής.
Τα σκάγια είχαν διαπεράσει το κλειστό παράθυρο του υπνοδωματίου, προκαλώντας ελαφρύ τραυματισμό στο χέρι του 60χρονου, ο οποίος είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο και πήρε εξιτήριο το πρωί.
Διαβάστε επίσης:
Κρήτη: Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ για όπλα - Πέντε συλλήψεις (εικόνες)
Άγρια κακοποίηση ζώου: Έκλεισαν σκυλίτσα σε τσουβάλι και την πέταξαν σε κάδο (εικόνες)